Strašne ma to mrzí a ničí ma to, hovorí o vypadnutí v Q2 Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Z pohľadu Lewisa Hamiltona to v sobotu najskôr vyzeralo nádejne, no keď prišlo na lámanie chleba, opäť sa zopakoval starý-známy scenár. Sklamané je Ferrari, sklamaní sú jazdci, sklamaní sú fanúšikovia. Domáca stajňa zaznamenala dvojité vypadnutie v druhej časti kvalifikácie, čo Hamiltonovi celkom pokazilo náladu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/199179/strasne-ma-to-mrzi-a-nici-ma-to-hovori-o-vypadnuti-v-q2-hamilton

Kľud, bude titul v WEC A možno aj hattrick Le Mans !

ale on chce 8. titul v F1 aby bol super giga mega ultra najlepsi pilot v historri s najviac titulmi.
Ostatne sutaze moze potom robit neskor no pottebuje ten za5rany 8. titul!

1 Like

Majster už nebude. Už je starý. Musel by mať suverénne auto, ak ho nemá, robí problémy. A začne aj vo Ferrari

1 Like

Už ani to suverénne auto nepomôže. Jedine, že by druhá sedačka zostala voľná alebo by v nej sedel Stroll

Momentálne výsledky Ferrari sú zahanbujúce. Tu je jediná cesta … prerobiť auto, lebo nepodáva výkon … otázkou je, či ešte tento rok do neho investovať čas a peniaze …?