Tohle všechno se během půl roku dohnat nedá. Maximálně můžou odstranit zásadní problémy, ale ostatní týmy za ten čas získají takový náskok, že budou stále ve ztrátě a možná se s konkurencí nesrovnají až do vyhlášení dalších nových pravidel.
Vtipný číst to od prodavače hrnců, co tvrdil, že je v Kuvajtu a jako důkaz sdílel screenshot yt videa. Opravdu se vyplatí chodit do společnosti, kde šmejdi prodávající vymyšlený příběhy si hrajou na něco, co nejsou
…a když sami vyzvoněj nechtěně kdo jsou, tak se popřou. Jo, v takové společnosti chceš být.
Naštěsti internet snese všechno.
Jo a lhal o tom, že není Jirka Pešta z Plzně no, pak tu ještě dělal divadlo jak odchází a nevratí se, strašní klauni co neznají dno
Jsem ti říkal, aby sis to nechal pro sebe jinak místním závistivcům zase prdne pumpa z toho
Zapoměl jsi napsat, že Honda vytváří zcela nový motor…
Na převodovku tam má AM někoho z Mercedesu….
Nadváha, četl jsem méně….to jde za AN ne ?
je pravda, že dohnat je pak hodně těžké…. hodně. Mclaren to zvládl….ale to je tak nějak vyjimka, co potvrzuje pravidlo.
Ale šušká se, že Aston mlží…..asi potřebuje to Aduo- Additional Development and Upgrade Opportunities
Když mlží, tak to bude dobré. Nerad vidím, když se týmy trápí na dně tabulky.
To já nevím, ale spekuluje se že to pro ně bude díky ADUO bonus…
To by znamenalo potvrzení, že bez berliček je Aston určený k sešrotování.
Oni to taky dají dokupy.
Dají, ale zatím jsou šťastné a nadšené jedničky ve výměnách motorů. Sice v najetých kilometrech jsou na dně, ale momentálně má nácvik výměny motorů přednost.