Stoddart si vie predstaviť príchod nového súkromného tímu | F1online.sk

„Taký Gene Haas sa musí rozhodnúť, čo bude robiť, no a aj Alfa Romeo. A ktovie, či bude pokračovať Renault, pretože ani o tom nie som úplne presvedčený. Čas ukáže. Podľa mňa sa teda občas objavia tímy, ktoré bude možné kúpiť za menej, ako je tých 200 miliónov. Ak by som bol ja v podobnej pozícii, tak by som chcel nejakú stajňu odkúpiť a nestaval by som novú… aj keď by sme mali všetky potrebné zariadenia,” dodal Paul Stoddart.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/14483/stoddart-si-vie-predstavit-prichod-noveho-sukromneho-timu

F1 by potrebovala dalsiu velku automobilku alebo noveho dodavatela motorov. Prichod nejakeho Haasu 2.0, ktory bude za tazke prachy kruzit na chvoste, je podla mna celkom zbytocny.

praveze f1 by potrebovala 2 male timy ktore sa budu motat stale na chvoste, aby sa nestavalo, ze zabehnute timy ked nieco doje… tak budu na uplnom konci

velku automobilku nepotrebuje, prave vstup automobiliek to cele doje… rozpoctova spirala sa rozbehla ked zacali spolu superit ferrari s mclarenom ktoreho dotoval mercedes, potom prislo bmw, toyota, honda, renault a uz zacali rast rozpocty do astronomickych vysok

williams mal v case najvacsej slavy v polke 90tych rokov rozpocet 30mil. a to bol top z top timov, za 10 rokov uz ale rozpocty boli 10 nasobne vyssie a dalej rastli, vrchol bol asi okolo 500mega a to bez nakladov na vyvoj motora

Podvodnik a skrachovanec Stoddart? :grin:

Tiež si myslím, že by to bolo fajn. Zníženie rozpočtov a príchod opäť nejakeho menšieho tímu by F1 neuškodil.

ved ma teraz 3.
Haas, Sauber a Dorilton.

Nie je náhodou aj Wolffov svokor?

nie, je to len zhoda mien

1 lajk