Stellovi sa v Barcelone najviac pozdával Mercedes: Pozdvihli latku | Magazín F1 - F1online.sk

Kvarteto top tímov sa v Barcelone uviedlo bez väčších problémov. Keďže rozdiely v časoch neboli príliš výrazné a všetky štyri stajne boli podobne spoľahlivé, nemáme pred ďalšou časťou predsezónnych testov v Bahrajne jasného favorita. Šéf McLarenu Andrea Stella však poukázal na jeden tím, ktorý sa jemu najviac pozdával.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/225950/stellovi-sa-v-barcelone-najviac-pozdaval-mercedes-pozdvihli-latku

Olé. Jdu do tam dát. :+1:

A co Kimi, to mu tak málo věříš? Aspoň něco bys na něj taky mohl hodit…

Letos George a Kimi příští rok? :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Proč ne :woman_shrugging:. Nebo letos (kromě Landa, samozřejmě, ten může klidně natáhnout šnůru celou tuhle éru) Charles/Lewis, příští rok si to prohodí, další rok třeba Isack a ten další už Arvid… Ale mám pěkně rozložené riziko, ať se stane cokoli, nemůžu prohrát :smile: !

najvacsi gol by bol keby mu to Kimi vyfukol a Puff este na tom prehra.

1 Like

@PUFF to má náhodou dobře, buď vyhraje srdce nebo peněženka, ale vyhraje v každém případě :smile: .

Pěkně rychle jsi Kimiho zahodil :smile: Ale ok, už se vracíš, tak je to ok.

3 Likes

Sice je smutné, že se zaostávající týmy mohou spolčit, a změnit pravidla oproti chytřejšímu několik dní před začátkem sezóny… Ale snad to zvládnou i tak. O to více jim to přeji.

1 Like

Uvidíme, co z toho nakonec bude. Nebo už je něco venku ofiko? A to všechny s motory Mercedes vyloučí, pokud to třeba podle nové metody nedokáží splnit :smile: ? Aspoň se něco děje. To víš, kdo ve F1 hledá spravedlnost, ten by měl zvážit sledování jiného sportu, protože ta tam nebyla nikdy. Co si pamatuju, jde na jedné straně o hledání novátorských řešení na hraně pravidel, na druhé o hledání spojenců a co nejsilnější lobby. A občas člověk vidí zajímavá spojenectví :smile: . Já se nechám překvapit, co se může stát. Hlavně aby už se jelo.

1 Like

Myslím, že od toho lidi očekávají víc než se stane, ale stejně jim to nikdy neodpustím.

Třeba to říďa dá fakt k soudu, mně by se to líbilo. Zajímalo by mě, kdo by po tu dobu měl zákaz závodění, jestli jenom Mercedes, nebo všichni s jejich motory. Myslím, že už se dlouho v F1 něco fakt nedělo!

Tak ještě že jsou lidi kteří chtěj víc :slightly_smiling_face:

1 Like

Tento rok Alonso, dalsi Verstapen v Astone :sunglasses:

1 Like

1 Like

Ty ■■■■■■… takto chute robit :cold_sweat:

1 Like