Posadia ho vedľa Micka, aby Totovi neťahalo na kríže.
No Macron velku popularitu v poslednej dobe u Francuzov nema.
Je to platič ako Lance. A popularita sa dostaví, keď pár krát zostrelí nejakého Angličana alebo Nemca
Mergl už taky hodil Micka přes palubu.
Nejpíše by se Totovi mohlo líbit mít Ocona v záloze ve Williamsu. Možná se snažil tam dostat i Micka, ale Williams mohl dát přednost jiným výhodám od Sargeanta.
Znie to kruto, ale ak najvplyvnejší miliardár F1 nedokázal Micka posadiť ďalší rok do auta, môžeme ho už považovať za nerelevantného.
Ocona k sebe zoberie, iba ak podpíše, že nebude nosiť topánky na opätku. Nemyslím si ale, že by ho posadil do Mercedesu.
mne niekedy pride, ze Toto robi akoby schvalne toho chlebodarcu odmietnutym jazdcom, jak u Micka tak u DeVriesa
edit: u micka chapem skrze otca este nejaku tu osobnu empaticku angazovanost, no u DeVriesa mi to ciasto prislo len ako natruc Hornerovi, ze “tu sa o teba postarame”
A tiež, Bottas a Russel vo Williamse neboli vôbec márnici. Ocon by musel poraziť Alonsa, aby ho chcel. A posledná sezóna z Ocona tiež nerobí horúci tovar.
ocon este ku tomu ma povest nie moc mileho chlapika, a chce byt este vsade jednotka, resp bit sa vzdy o nieco, prestupovy trh bude tento rok zaujimavy, popravde sa asi tesim nan viac jak na samotne zavodenie
ale je Grand Prix Winner
Toto je obchodník a jestli má na Ocona práva, tak se bude snažit aby Ocon dostával co největší příjem.
Momentálně bude mít Ocon poměrně slušnou hodnotu i když byl loni poražený Gaslym a jeho cena určitě ještě bude stoupat.
Mick na simulátoru mu asi moc peněz nevydělal. Vlastně ani nevíme jestli má na Micka manažerské práva. Pokud ano, tak ho raději poslal do DTM. Do Merglu ho posadit nemohl a jinde se žádné místo neuvolnilo.
to sa dneska precenuje
skor podcenuje…
uhol pohladu, ale je pravda, ze ocon ma urcite na viac, nez co momentalne, povedzme, dva roky jazdi
urcite by neodmietol RedBull vedla Ver
Jezdec který nejezdí moc velkou hodnotu nemá. Hodnota jezdce se rovná hodnotě jeho sedačky. A jak víme, tak od sedačky se odvíjí výsledky. To by přesně mohl popsat Helmut, který pro Emila dělá vše co mu na očích uvidí.
zlate casy ked Enzo mal 5 jazdcov na 4 sedacky
Vytahl na mě tvoje fotky nahe zadnice, a aby prestal, tak jsem musel prijmout merch RB
Však fandíš chaosu, RB, Ferrari a boji proti lidské blbosti
to myslis VisaCashAppRB F1 Team?
Enzo si nikdy žádného jezdce nevychoval. Alespoň o žádném nevím. Enzo si vždy vybíral nejlepší z nejlepších, výsledky osvědčených.