Stella zaradil Norrisa do rovnakej kategórie ako Alonsa, Schumachera a Räikkönena | Magazín F1 - F1online.sk

Stane sa Lando Norris prvým pilotom po Lewisovi Hamiltonovi, ktorý privedie McLaren až na vrchol? Jeho oddanosť tímu, výkony a očividná chémia medzi ním a zvyškom Wokingu naznačujú, že by sa mohol stať ďalšou ikonou McLarenu. Jeho dlhodobá zmluva a skvelý vzťah so šéfom Andreom Stellom dávajú Norrisovi všetky predpoklady, aby sa zaradil medzi najväčšie legendy tohto tímu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/141096/stella-zaradil-norrisa-do-rovnakej-kategorie-ako-alonsa-schumachera-a-raikkonena

Norris je určitě skvělej pilot. Ale trochu mě zklamal.

Ani jeden z výše uvedených by v mladém a dravém věku nikdy neupřednostnil pohodlí před výzvou/tituly.

2 Likes

@Evap Je to tu. Už to vrčí.
Sice tu jednotku Mercedes nastartoval už před Vánocemi, ale i to se počítá. :smiley:

3 Likes

Puffe, myslim ze Lando nemal na vyber, z top teamov su vsetky sedacky obsadene.
Ist do RB je samovrazda.
Otazkou znie, preco podpisal tak dlho, nazval si to pohodlie.
Niekto to nazve loajalita.
Ja si myslim ze to bolo ciste rácio + kryl si vlastny zadok.
Napada ma iba podpisat 2 roky ako Lewis a potom na 2026 sa pokusit ist do Mercedesu alebo Ferrari.
Tak si to myslel ne ?

image

2 Likes

Nevím, proč to každý vidí jako sebevraždu.
Že má za 5 let 0 vítězství a 10 podií?.. To je teda hodně, co ztratit.

A za mě lepší prohrát s Maxem o titul než třeba s Piastrim o nevím co…
Obzvlášť, když na to Lando určitě má. :slight_smile:

3 Likes

No sláva, už se nám to blíží! Asi tak 30x se vyspinkáme a jedem :smile: !

2 Likes

Teď budou představovačky, snad i nějaké zajímavé leaky.
První shakedowny a filmovací dny, takže tam se taky dozvíme něco zajímavého…
A 21.2. začnou testy…

Takže odmítám čekat a spát 30x. :smiley:

1 Like

Na testy se taky těším, představovačky už jsem vloni zazdila, byla to nuda. Ale možná neodolám, začíná už Haas teď v pátek?

Testy budou tentokrát tuplem o ničem, protože absolutně nic nepoznáš :smiley: Počítám že pole bude tak blízko, že jakékoliv pískování udělá strašně moc, a kdo kolik bude pískovat absolutně nezjistíš :man_shrugging:

Jj, už teď v pátek. Ale dle toho, co jsem slyšel/četl, tak budou rádi, že to stihnou složit na testy.
Nejspíš to bude render nebo přelepené loňské auto.

Ale bůh ví. Fámy jsou vždy fámy.

1 Like

Věřím, že Mercedes a Ferrari pojedou už skoro s ostrým autem.
Mají mít v podstatě 100% nový auto…
Nemůžou si dovolit něco extra skrývat.
Musí opravdu pořádně testovat.

Na triky už není čas. Je to poslední šance… pak je do 2026 vymalováno.

Jenže nikdo nechce vypadat po testech jako favorit. Pískovat se bude. Haas jedinej tam možná pošle full kolo :grimacing:

U Haasu se už ani nevím kolik let snad auto jenom přelepuje, takže žádná změna. Vlastně žádný div, že s tím vyjedou jako první. Že nevědí, jestli to stihnout poskládat, mi taky připadá jako normální stav :smile: .

1 Like

Jakože motorovej/výkonovej sandbagging asi jo.
Já to spíš myslel z hlediska zevnějšku, že věřím, že tam bude hodně z toho, co bude na startu.

Jo, zevnějšek by jsme si měli užít, a snít o tom jak je to vymakaný :smiley:

No třeba takové Ferrari odklada vylepšení az na základě dat z prvních dvou GP …

Prostě jen nestíhaj :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Já teda četl něco, že první velký balík upgradů mají přivézt na GP Japonska.

Že vlastně, co bude na startu, tak bude první závody.

No však ano, ale důvod je ověřování dat, což je dost zvláštní, počítal jsem, že tymy po testech nasadí real deal díly, třeba, jako Merc a AM ty novy difuzory s upravenym beam wingem na jeden level