Stella upozorňuje na Williams: Popri najlepšej štvorke vyzerali byť veľmi konkurencieschopní | Magazín F1 - F1online.sk

Ktorý tím stredu poľa sa na predsezónnych testoch v Bahrajne najviac vytiahol? Nemálo sme očakávali od Aston Martinu, ale predstavenie stajne zo Silverstone prinieslo sklamanie. Naopak, takí Alpine či Williams vyzerali v niektorých fázach veľmi konkurencieschopne. Tieto dva celky by mali bojovať o zvyšné body v najlepšej desiatke. Na Williams vo svojich vyjadreniach upozornil aj boss McLarenu Andrea Stella.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/188773/stella-upozornuje-na-williams-popri-najlepsej-stvorke-vyzerali-byt-velmi-konkurencieschopni

Stella bol na skoleni u Wolffa. Race pace maju minimalne o sekundu lepsie ako Williams a on to velmi dobre vie.

6 Likes

Videli jsme stejny zavodni simulace? :smiley: Na co si ted mclaren hraje pro boha. :))

Vcera me pobavil jeden typek na twitch chatu, kterej se dusoval, ze Sainz vyhral trenink a urcite Williams vyhraje zavod v sezone. :smiley: Rekl bych, ze klucina je z DTS vlny. :)))

5 Likes

A ak vyhra Will sezonu, napsies co ? :smiley: vsetci sa drzia len tych timov co na konci sezony isli dobre… nkto nepripusta vynimku, ktora z casu na cas v F1 vzdy pride… Kazdy je tu odbornik a po prvej Q tu kazdy bude pisat ja som to vedel… :smiley:

3 Likes

images

1 Like

Williams a letosni win, pilota na to maji a ve fazi sezony kdy se bude pomalu prechazet na rezim 2026 se pro ne muze win okno otevrit.

Zbavuje se Alpine barvy?

3 Likes

Docela to vypadá dobře ne?
Ale pokud to dělají kvůli váze, tak je to dost velká ostuda.

Taky se mi líbí. Dokonce ani ta růžová mi nevadí. Naopak ji vítám jako velice důležitou pro viditelnost Alpine.

2 Likes

A není to málo Antone Pavloviči? Co třeba rovnou dvě nebo 3 sekundy?

To keby za volantom sedel Max.

Tak s touto farbou jedno z top lakovani :smiley:

1 Like

Kousek modré tam taky ještě zůstalo. Ostatní týmy barvu taky možná ošidí a třeba i Sauber nebude takový šílený.

Povie mu niekto, že ak chceš tajiť a odhadzovať tlak, potrebuješ to hodiť na reálneho súpera nie na tím z druhej polovice poľa ?

1 Like

Koukám, že si se dal na dráhu vypravěče vtipů

1 Like

Ja si myslím, že by mohli minimálne zo začiatku sezóny byť pred Astonom, dokým tam Newey nezrobí nejaké menšie výkonnostné rozdiely.

Môže to byť zaujímavý súboj v bitke o 5.miesto, ak aj Alpine sa takto zbavuje váhy lakovania
Medzi Williams, Aston Martin a Alpine.

Myslím ale, že Williams nakoniec bude ťahať za kratší koniec, predsa len sa sústreďujú na 2027,2028 na vyššiu konkurencieschopnosť.

Ale vedia, že musia vyždímať so Sainza max. čo sa dá.
Zrejme sa stane že min. 2 roky ho už mať nebudú

Toto vôbec nevyzerá zle