Stella sľubuje nasadenie vylepšení: Naposledy sme niečo veľké priniesli do Miami | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren disponoval v druhej štvrtine sezóny najrýchlejším monopostom. Aj keď Lando Norris a Oscar Piastri neboli jediní, ktorí narušili hegemóniu Red Bullu, ich balík sa ukázal ako najvyváženejší a najefektívnejší. Táto skutočnosť vraj trochu prekvapila bossa stajne Andreu Stellu, podľa ktorého McLaren nasadil posledný veľký balík vylepšení ešte začiatkom mája v Miami.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167052/stella-slubuje-nasadenie-vylepseni-naposledy-sme-nieco-velke-priniesli-do-miami

Chtelo by to vylepsit Norrise.

1 Like

Veď Stella povedal že sa budú venovať štartom s Norisom. Treba ešte trochu času aj McLarenu aj Norisovi. Verstapenovi tiez to trvalo v začiatkoch…

2 Likes

No, vylepšení McLarenu bývají velmi silné. RedBull se třese :wink:

1 Like

No Red Bullu už zakázali ty jejich kouzelný brzdy, budou to mít těžký

1 Like

vam staci jedno video? :smiley:

Mě stačí dorovnání výkonnosti, když ještě v Číně naděloval RBR 0,7s na kolo v závodě

to su len tvoje domnienky na zaklade nepodlozenych spekulacii a potom jedno jedine slavne video a pofiderny rozbor :smiley: ale tak tvoja/vasa vec, len je to smiesne

2 Likes

Směšný to podle mého není, spíše docela reálný. Věty a změny do pravidel/direktiv většinou nepřicházejí jen tak.

jedno video, jedine jedno video :smiley: ale tak co cakat, ked zijeme v spolocnosti, kde ludom staci jedno jedine vyjadrenie a uz zenu niekoho do basy, ukoncuju spoluprace a nicia zivoty … :smiley:

1 Like

stejně, jako u tebe s Ferrari a FIA :stuck_out_tongue:

Však si mysli že RedBull nic neztratil, a už vůbec ne tímto :smile:

Ježku Ježku, já se neřídím podle jednoho videa, pokud by sis vzpomněl, za co všecho si mu to psal, že jsem hater RBR, tak víš, že o těch brzdách a zavěšení jsem psal už loni. Běž radši koukat na Olympiadu

Tak je to RBR, tam se popře všechno - nikdo neodchází, žádné mocenské boje, žádný dopad odchodu Adriana … a to dorovnání konkurence? náhoda :smiley:

ok situs, s tebou sa este ako tak da, ale s tvojim zahmlievacim kamosom vobec :smiley:

ja si o tom totizto nieco aj myslim, ale urcite nebudem robit zavery z jedineho jedneho videa :smiley:

Ale u Ferrari sis závěry dělal i bez potvrzení

Směšné je něco jiného. Třeba neustále reagovat na lidi, které máš v ignoru. :smiley:

aha, naletel som sam sebe na naivitu :smiley: tak nic borci, peknu delulu nedelu prajem

Třeba si udělal z ignoru pomůcku jak nepřehlídnout u dotyčného žádný koment :smiley:

2 Likes

flexit s ignorom a potom si tie komenty otvarat kvoli kontextu je tiez sila @PUFF :smiley: