Stella sa ospravedlnil jazdcom, tím vyšetruje aj vplyv poškodenia áut | Magazín F1 - F1online.sk

Ak by sme chceli byť uštipační, mohli by sme povedať, že McLaren sa to so spravodlivosťou medzi svojimi jazdcami snaží dotiahnuť do dokonalosti. V Las Vegas sa postaral o to, aby nebol diskvalifikovaný len jeden, ale rovno obaja. Andrea Stella sa im ospravedlnil a naznačuje, čo mohlo spôsobiť nadmerné opotrebovanie dosky podlahy.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/220989/stella-sa-ospravedlnil-jazdcom-tim-vysetruje-aj-vplyv-poskodenia-aut

Děkuji.

151515151515

3 Likes

Tu sa hodí odkaz na bobikových 90% odborného odhadu :grin:

2 Likes

Podvodnici podvodnici

Jasné Andrea. Všetci vieme ako by ste kvičali keby je v podobnej situácii RB.

deflektory malajzia 99.
to bolo tiez tazke rano.

Stella mozno nie, on mi pride, ze si ide svoje, ale u Zaka by som si nevsadil na to, ze by bol ticho :smiley: tak maly kurz by snad ani nevypisali stavkove

4 Likes

Áno myslel som to skôr na Zaka. To je prašivec akého si F1 dlho nepamätá. On má z RB doslova komplex, prerástlo mu to cez hlavu zo športovo-pracovnej roviny do osobnej.

3 Likes

Ja v tomto so Stellom súhlasím, a som rád že sa to stalo aj niekomu inému ako Ferrari, lebo je to len dôkaz môjho minulého tvrdenia po Číne. Opotrebenie dosky nie je lineárna funkcia, že nastavím to na výšku X a som v suchu. Premenné počínajúc množstvom jazdy mimo ideálnej stopy a obrubníky, až po zmeny správania auta s rozličným množstvom paliva, sú jednoducho len na báze (veľmi presne vypočítaného) odhadu. A seknúť sa v tom nie je až tak ťažké v konečnom dôsledku.

Som rád, že sa tejto problematiky pravdepodobne zbavíme od budúceho roka.

3 Likes

Tam sa Ferrari odvolalo a uspelo, double im vratili. Akurat jalovemu Irvinovi to aj tak v suboji o titul nepomohlo.

A najväčší prašivec z celej fanúšikovskej základne F1 si ty. :rofl: Fandenie Redbullu ti očividne prerastá cez tú prázdnu dutú tekvicu. :rofl:

3 Likes

Ale veď to je jasné.
10% monopostov preukázateľne porušilo pravidlá. 50% monopostov nekontrolovali a teda nie je vylúčené že možno porušili pravidlá.
Keď to spočítaš 10% + potenciálne 50% , vynásobíš to Bobovou vymyslenou konštantou, dostaneš 90% a tu máš ten vedecký výpočet.
A nech ti ani nenapadne to spochybniť, lebo skúška správnosti to potvrdí. 90% porušilo pravidlá + 40% neporušilo pravidlá = 100%.

1 Like

Tipujem, že predsa len každý tím má ako-taký odhad, kde je potenciálne “dangerzone”, čo sa týka zníženia svetlej výšky, tj. toto ide 100 pro na vrub McLarenu, síce áno, nemali poriadne veľa času to vyskúmať a vyskúšať, ale tak isto im nikto nebránil to pre istotu zdvihnúť do takej výšky, kedy by si boli istí, že im to na 90% nemôže spôsobiť takýto problém, čo by som jednoznačne zvážil urobiť, obzvlášť, keď jeden z mojich jazdcov bojuje o titul a má ho tak na 80% určite istý. Takto si to zbytočne skomplikovali. :confused:

2 Likes

Väčší podvodníci ako je Redbull malinovkári v F1 neexistujú. :wink: ale zachráni to ich priblblý fanúšik ako si ty. :rofl:

3 Likes

Kdyby meli odvahu tady psat pod jednim svym nickem, kazdy z nich ma aspon tri ctyri nicky :rofl: hrdinove SNP.

Jj a preto tento rok diskvalifikovali Ferrari, Alpine, Sauber a McLaren, minuly rok Mercedes :rofl: lebo podvadza Red Bull :rofl: ty si iny tragikomix

6 Likes

Lepsie ako ty bobik, ktoremu v hlave ziju styria lofasovia :person_raising_hand:

2 Likes

Berme to vesele. Možná měl Oscar podlahu v pořádku, ale v rámci Papaya Rules mu ji před kontrolou v McLarenu obrousili, aby v tom Lando nebyl sám. :grin:

1 Like

Ked Maxo v Brazilii povedal, ze ma po titule len som sa usmial. …
Budem sa opakovat, rok 2007 sa môze opakovat.
Ak sa zopakuje, prúser z Las Vegas bude navzdy v myslienkach Stellu …

Rok 2007 bol super hlavne VC Číny :+1: