Áno na mokru, ako som písal.
Keď trať schla, začak zrýchlovať Max. Boxy McL a Ferrari posrali. Takže tam geniálne boxy RB vôbec netreba pliesť. Prvé boxy stratil Lando, ďalšie Piastri… alebo opačne ?
Každopádne je RB stále najrýchleší. To že ho Lando dokázal v záveroch 2-4 VC doťahovať pripisujem skôr Landovi, ako McLarenu, aj keď progres tam je.
Uvidíme Maďarsko, tam by sa mohli pripliesť aj Alonso, Hulk a Tsunoda, Gasly/Ocon…
Stejně by ten call měl udělat pilot, jasně tým má simulace. Ale pilot je na trati a má cit v tom, co je nejlepší volba, třeba interky, když ještě není pořádně mokro
To meme som tiež videl. Odzrkadluje to stratégov v MCL úplne trefne. Ja ti neviem hlavné slovo by mal mať podľa mňa stratég na múriku. Konkrétne u MCL ten pán z Indie čo tam tak znudene zíva každý pretek. Keď to lúpeš 250 až 300 z Maxom alebo Luim okolo hlavy asi nemáš čas na strategické rozhodnutia. Nech si to berie na zodpovednosť ten čo za to berie prachy a na to tam je. Mimochodom už nech ide do péčka . Ale to si musí riešiť Stella a Zak. Nie každý jazdec je dobrý stratég. V tomto sa mi páčia Lui,Carlos a Nando. Ale na to sú potrebné roky skúseností a dostávania po papuli. A to chlapci z MCL momentálne dostávajú.
V prvom stinte bola trat sucha a RB zozralo gumy ako prve z top timov. Uz ani v Rakusku neboli rychlejsi od McLarenu, tam by ho Norris dobehol aj keby nepokazili pitstop.
Osobne si myslim, ze sa aktualne neda povedat ci je rychlejsie auto RB alebo McLaren a vela zalezi od podmienok a trate. Ak to RB sadne, tak su lepsi, ak nie, tak McLaren je lepsi vdaka svojej komplexnosti (su dobri za kazdych podmienok) a zaroven nachylnosti RB na rozne specifika (teploty, hrboly, …).