Stella pasuje McLaren za štvrtý najlepší tím: Mercedes a Ferrari sú o krok najlepší | Magazín F1 - F1online.sk

Dva týždne medzi koncom predsezónnych testov a prvým víkendom sezóny sú tradične vyplnené zostavovaním rôznych výkonnostných rebríčkov na základe toho, čo sme videli v Bahrajne. Odborníci sa zhodli v podstate len na tom, že štyri najlepšie tímy sú odskočené od zvyšných siedmich. Šéf McLarenu Andrea Stella svoj celok rovno pasoval na štvrté miesto.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/227467/stella-pasuje-mclaren-za-stvrty-najlepsi-tim-mercedes-a-ferrari-su-o-krok-najlepsi

Mclaren dělá a bude dělat fanouškům radost. Největší gól je, že to vede Ital. :grin: :+1:

čo to prebohaživého znamená “o krok najlepší”? dajte si to skontrolovať GPT, urobíte veľkú službu slovenčine :slight_smile:

slightly_smiling_face

keby sa nejaký podobný grammar nazi ako ja chcel obuť do mňa - mňa sa to netýka, píšem len koment :smiley:

Myslim si, že mercedes a mclaren maju velku rezervu v pohonnej jednotke ktoru ukazu v melbourne…nasleduje RB s ich skvelou rekuperaciou a ferrari bude v pozicii ostrelovačov…kompromis s turbom, ktory mali kompenzovat silne štarty im bude robit problemy, kvoli zmene pravidiel zo strany FIA, ktora ich trochu hodila pod palubu a budu zo začiatku mat motorovy deficit