Stella o Norrisovi: Toto je len začiatok | Magazín F1 - F1online.sk

Až do nedele bol Lewis Hamilton posledným víťazom vo farbách McLarenu v uličkách Monaka. Podarí sa Landovi Norrisovi to, čo Hamiltonovi v sezóne, keď získal svoj prvý triumf v kniežatstve?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/201894/stella-o-norrisovi-toto-je-len-zaciatok

Ano ano ano. Presne tak. Už to ide. Čas sa pomaly napľňa. Tešíme sa. A fandíme :orange_heart:

1 Like

To se ví! Udělal mi chlapec radost.

Aj mne a teda ze sakra velkú. Ideme na to. Silný vikend ako sme chceli a potreboval. Lando je späť.

Bude to zajimave, Lando a Oscar jsou aktualne na stejnem levelu, i kdyz Monaco jako zavod vybouchlo, test pevnych nervu Lando slozil. U neho bych ale s konzistentnosti jeste radeji pockal, od toho tady bude nekolik dalsich vikendu.

Myslim ze hned dalsi.
Ale da to.:orange_heart:

1 Like

Teď se ukazuje, jak je důležité, že si zatím nikdy nenechal utéct velké body, nejhůř byl čtvrtý. Snad mu to vydrží, sezóna je samozřejmě ještě dlouhá.

1 Like

Ano. A ak to vynde si prva s kým to oslávim Evka🧡

1 Like

Jasně, beru :smile: !

1 Like

Zda se, ze Stella ma Lando o trosku radeji nez Zak, ale treba Zakovi krivdim.

V kazdem pripade, tlak na pilota jdouciho po titulu je obrovsky. A zda se ze ani Oscar neni azbestovy a i jemu se ten zar pod kuzi muze dostat. At tak nebo tak se minimalne v tuto chvili jevi, ze McLarens rules se vyplaci.

Max prichazi jednoznacne o body v dusledku vykonu techto dvou pilotu, i kdyz vykon Maxe je podle me o neco lepsi. Ale jsem jeho fanousek, tento muj nazor neni treba brat nijak vztahovacne. Vetsina tady nekomu fandi (byt se najdou i taci, kteri sleduji F1 jen proto, ze nekoho nenavidi).

Restart Landa podle meho zacal v Miami (byt se nebudu hadat pokud nekdo rekne ze to bylo az v Imole). Landuv projev, pres vsechnu kritiku kterou za Miami schytal, snesl podle me vsechna kriteria pilota, ktery jde tvrde za titulem (neplest s krivarnami, tak jako si to nekteri pletou u Maxe). Uz tam se mi velice libil jeho “drajv”, byt ho to stalo vitezstvi (Maxe ta obrana stala treti misto), ale nikdo nema kristalovou kouli.

Dalsi Landuv pocin s koncem socialnich siti jednoznacne ukazuje, ze tak jak se dokaze ucit Oscar v pripade kvalifiakcni rychlosti a race mysleni, tak si sve slabiny uvedomuje i Lando a uci se.

V kazdem pripade nas ceka vynikajici souboj a i kdyz z toho oba nemusi vyjit tak sympaticky jako doposud, jde o titul mistra sveta a netreba zapominat ze i takove legendy jako Ayrton, nebo Michael sli casto velmi daleko za hranu a presto jsou dnes ikonami.

Bude to fantasticka sezona, byt pro me asi trosku trpci.

2 Likes

To sa dobre cita.
Dôlezity je skvely sezonny vyvoj, aby mal Norris alebo Piastri najrychlejsie auto aj na jeseň.
O titule rozhodnu inzinieri a konstrukteri, nie Lando.

1 Like

Drzim palce Mclarenu a takpovediac vsetkym tradicnym teamom. Kiez by si aj Ferrari zobralo priklad a napredovalo takym sposobom.

1 Like

Tak tak a velmi sa tesim z Williamsu, ako sa odlepili od dna a kde su dnes.
Paráda.

Mě už je celkem otravná až adorace Landa. Patří k nejlepším to jo. Ale jak dlouho už tam je a furt poslouchat jak je úžasnej. Když jezdí na stejno s Piastrim kterej je oproti němu nováček. V bitvě o titul minulej rok to nezvládl. Zatím sem od něj neviděl nic navíc oproti ostatním jako Max, Charles nebo Oscar.

3 Likes

Takze uz oficialne zacala ta Landova era, ktoru Zak pred rokom avizoval? :grin:

Lando jazdi posledne 3 VC pekne, ked si odmyslime Q, ale este by som na Stellovom mieste s velkohubymi vyjadreniami pockal. Velmi rychlo sa moze stat, ze sa rozsype ako pred rokom, tak aby sa mu taketo reci nevypomstili.

Navyse Monako po zisku PP je asi najjednoduchsi pretek (este k tomu ked ma monopost obrovsku rychlostnu vyhodu), takze by som to zrovna neprecenoval ako nejake zvladnutie narocnych pretekov.

Lando je rychly, ale Oscar je lepsi.

Ale to PP bylo fantasticke. To zase ano.

Nazval by som to PP ako dobre. Mal tam rezervy a Charles z toho rozhodne zmykal viac a bol viac na hrane, len mal slabsi monopost.

Keby Charles alebo Oscar tu PP urvali, tak by Lando za presne rovnake kolo ako dal, nedostal taku pochvalu ako dostaval. :slight_smile:

No jo no, kdyby dal to kolo Oscar, nebo Charles, tak to by byli za hvezdy oni. Jenze to kolo dal Lando, tak je za hvezdu on. :grin:

3 Likes

Za toto si uzijes :grin:

1 Like