V 2021 nebol ziaden suboj Hamilton Perez ale Hamilton Max. Perez sa tam len na rozkaz timu Miesal do suboja . Neporusil pravidla ktore boli pisane ale tie nepisane - moralne. . To vytlacanie v prvom kole bolo z Maxovej strany nie z Perezovej. Citaj pozorne . Nikde som netvrdil ze v prvom kole vytlacal Sergio ale Max.
A to kto povedal? Takze Hamilton porusil moralne pravidla v 2016? Bottas tak isto porusoval moralne pravidla, ked brzdil Maxa na prikaz timu? A co mal dostat trest za to, ze nejaky @fanda_f1 to povazuje za nemoralne spomalit niekoho?
Kde Perez isiel za hranu? Ze si dovolil dvakrat naspat predbehnut Hamiltona, ked sa predbiehat dalo, v suboji o prve miesto v pretekoch?
Max mal na apexe nos vpredu a zmestil sa do limitov trate, tak boli nastavene pravidla, ktore dodrzal. To je rozdiel medzi nim a vcerajsim Magnussenom. Ale vratim sa tam, preco som vlastne reagoval:
Ked som prvykrat toto precital, tak som myslel, ze ma klame zrak. Ked som to druhykrat precital, hovorim si, ze bud to nepozeral, nevsimol si tie suboje dobre alebo je to uplny hlupak. Co z toho je pravda? Len pre vysvetlenie, kde vsade Magnussen porusil pravidla:
-
Na hulvata bez akejkolvek snahy skratil sikanu ako v online hre, ziskal vyhodu, ktoru nevratil (nespomalil).
-
V 11. kole ho Hamilton predbehol, na co Magnussen je.bol taku divebomb, ze sa nezmestil do trate (vid obrazok nizsie) a este pri navrate na trat trafil Hamiltona, hoci ten mu tam nechal miesta dostatok.
-
V 14. kole je.bol este vacsiu bombu, ked Hamiltona vyviezol z Miami az do New Yorku. Pozri ako paradne toci do zakruty podla pravidiel.
A ako krasne sa udrzal v limitoch trate. Hotova nadhera, tvrde pretekanie v ramci pravidiel.
Tu si dokonca nakreslil vlastnu idealnu racing line.
Taketo prasa za volantom nestretnes ani na verejnych motokarach, nie to este v F1.
Povedz prosim, ze si ten suboj nevidel a ze nemyslis ten predchadzajuci koment vazne.
S ním si užiješ, mám zkušenost. Málokdo je tak zaslepený uctívač a obhájce Hama, jako tenhle pán.
Ja som ho nejako neregistroval doteraz, ale vdaka za uvedenie do obrazu.
Jediny kdo je zaslepeny uctievac si ty , mam s tebou tu skusenost… Ak som uctievac tak urcite nie LH . Mas to v tej hlavicke popletene. Nikdy v zivote som nebol zaslepenec LH ale ak tak moj idol bol MSCH a neskor Sebastian Vettel.
od koho odkukal Magnusen ten jazdny styl? Screenshot by Lightshot. Screenshot by Lightshot ----------
Teraz neviem na koho to ma platit ? Na Magnusena alebo Verstapena. Lebo Verstapen mal takych prasackych manevrov sakramentsky dost od kedy prisiel do f1. Preto aj ho niektory volaju -creshstapen