Jasne, Stella urcite neni Zak a nemluvi az tak z cesty (i kdyz ta Landova obhajoba no nevim, ale OK). Nicmene tohle absolutne nechapu. Ja vim ze se tak chova vetsina sefu teamu, ale me vzdycky prijde ze McLaren je presne ten team kterej vzdycky slapne vedle.
Kdyz takhle mluvil Toto, okamzite snal z Lewise tlak a prenesl ho bud na sebe, nebo na team. U RBR fakticky vzdycky vsechny poslali do mist kde zada prechazeji v tu mene slusnou cast a postvali proti celemu teamu zastupy. Max jako v bavlnce a Checa okamzite zacali vsichni litovat. Ferrari a Fred? No tak jeho piloti snad ani nevi ze by za posledni dva roky byli kritizovani. Ted trochu Lewis, ale furt na to jak jezdi (katastrofalne) se furt nic nedeje. Fred uz neni takovej kouzelnik, ale furt vetsinou za 1.
Tak ted se v prvni rade resi, jestli Max vyhraje, nebo nevyhraje (no nevyhraje) titul. Jasne ze se zminujou i ti dva, ale tak nekde na okraji. Predstavuji si to tak ze v McLarenu sedi Zak s Andreou a rikaj si, kluci jsou nejak v pohode, pod pujdeme na tiskovku, at to maji dobrodruznejsi.

Takze ja muzu rict jen toto:
Nevybavuji si, ze by nekdy, nejaky pilot vic zazdil (hodilo by se jine slovo) vikend. Kombinace, rozmlatim to v quali, uleju start, ale tak blbe, ze se propadnu na posledni misto a pak to ve stejne zatacce jako v quali rozmlatim znovu v prvnim kole. No tak to je podle me unikum.
Takze podle me ne, nestalo se to vsem sampionum, uprime ani nevim jestli se to vubec nekdy nekomu stalo a to vcetne novacku. Ale rad se necham poucit.
P.S. pro @D.COULTHARD abys mi zase nepsal, ze nekritizuji Oscara
Edit: jak resit ulity start a nasledne prvni kolo je hezky vysvetleno na tomto videu. Tam je videt, jak takovou situaci resi sampion.