Steiner zdvíha Oconovi varovný ukazovák: Ak bude takto pokračovať, v F1 skončí | Magazín F1 - F1online.sk

Esteban Ocon začal sezónu 2026 presne tak, ako nechcel. Francúzsky pretekár potreboval po nie príliš úspešnom roku 2025 vykročiť pravou nohou, ideálne zakaždým poraziť tímového kolegu Ollieho Bearmana a hneď na úvod ho preskočiť v celkovom hodnotení. Stal sa však pravý opak a ak chce Ocon striasť reči o úplnom odchode z F1, potrebuje čo najskôr zabrať. Odporúča mu to aj bývalý šéf Haasu Günther Steiner.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/230231/steiner-zdviha-oconovi-varovny-ukazovak-ak-bude-takto-pokracovat-v-f1-skonci

dobre, v tomto minisuboji tiez drzim bearmanovi a z ocona som trosku sklamany ako jazdi ALE - som fakt jediny, kdo si nemysli, ze to bola oconova chyba? normalne to tam poslal a keby ho colapinto nezavrel, tak sa do smyku urcite nedostane a bol by krasne pred nim. sam colapinto mal dokonca modre vlajky, takze musel vidiet rozbehnuty monopost za nim.

pripomina mi to piastriho v brazilii, tiez ho zavreli a kolesa mu smykli az potom co videl, ze nema kam ist.

colapinto penalty, maximalne racing incident.

a na ospravedlnenia jazdcov by som vobec neprihliadal, mozno len nechcel dostat z argentiny vyhrazky smrtou.