Steiner v poslední době všem radí, ale stáj pod jeho vedením stála za velké…
To je rádce jak Ralf Schumacher.
Kdyz si poslechnes dany podcast pochopis. Ptali se ho na nazor co by udelal on. Je tezke tady delat zavery na zaklade nejake clanku, ktery je zalozeny na vytrzkach z hodinoveho podcastu. Ja ho osobne posloucham rad a muzu rict, ze clanky vznikle vytrzenim nekolika vet z celeho rozhovoru jsou zavadejici.
Za me se Stener docela drzel a i pres provokativni otazky odpovidal maximalne opatrne a neutralne.
Je to jako vzit par vet z posledniho Eiskungu od Pepy a uz by tady byli komentare proc takovy hejter Ferrari se ma co vyjadrovat😎
Za me nerekl Stei nic co by jsme si nemyslely : MCL byl v dobre pozici, zkusil to. Bylo to fer zavodeni, ale v momente kdy jim zacne tect do bot bude potreba prehodnotit strategie a zvolit jednicku a pojistit si titul v PJ.
Osobne si myslim, ze k tomu nedojde protoze v Sing budou zase dominovat. Stejne tak si myslim, ze Zak jednicku ma a tou je jeho oblibenec Nor.
Jakze je ta jeho pamatna hlaska? Ahh. : ted vstupuje F1 do ery Landa Norise …
Pokud je Lando Zakova jednicka, tak v tom pripade klobouk dolu. Videt to neni.
No, takze to ze strany Zaka je kupodivu mysleno vazne. Protoze jak pises, vzdy by z toho nejako vykorculoval.
Ten pristup je opravdu v F1 uplne jako z jine planety.
Piastri ma skoro 70 bodovy naskok pred Verstappenom 7 GP do konca.
Ak Verstappen vyhral dalsie 2-3 GP a dobehne/predbehne v PJ Norrisa tak potom ano, zatial to nie je potrebne.