Steiner vyzýva McLaren, aby určil tímovú jednotku, ak nechce vyzerať hlúpo | Magazín F1 - F1online.sk

Steiner v poslední době všem radí, ale stáj pod jeho vedením stála za velké… :slight_smile:
To je rádce jak Ralf Schumacher.

2 Likes

Kdyz si poslechnes dany podcast pochopis. Ptali se ho na nazor co by udelal on. Je tezke tady delat zavery na zaklade nejake clanku, ktery je zalozeny na vytrzkach z hodinoveho podcastu. Ja ho osobne posloucham rad a muzu rict, ze clanky vznikle vytrzenim nekolika vet z celeho rozhovoru jsou zavadejici.
Za me se Stener docela drzel a i pres provokativni otazky odpovidal maximalne opatrne a neutralne.

Je to jako vzit par vet z posledniho Eiskungu od Pepy a uz by tady byli komentare proc takovy hejter Ferrari se ma co vyjadrovat😎

Za me nerekl Stei nic co by jsme si nemyslely : MCL byl v dobre pozici, zkusil to. Bylo to fer zavodeni, ale v momente kdy jim zacne tect do bot bude potreba prehodnotit strategie a zvolit jednicku a pojistit si titul v PJ.

Osobne si myslim, ze k tomu nedojde protoze v Sing budou zase dominovat. Stejne tak si myslim, ze Zak jednicku ma a tou je jeho oblibenec Nor.

Jakze je ta jeho pamatna hlaska? Ahh. : ted vstupuje F1 do ery Landa Norise …

2 Likes

Pokud je Lando Zakova jednicka, tak v tom pripade klobouk dolu. Videt to neni.

1 Like

No, takze to ze strany Zaka je kupodivu mysleno vazne. Protoze jak pises, vzdy by z toho nejako vykorculoval.

Ten pristup je opravdu v F1 uplne jako z jine planety.

1 Like

Piastri ma skoro 70 bodovy naskok pred Verstappenom 7 GP do konca.
Ak Verstappen vyhral dalsie 2-3 GP a dobehne/predbehne v PJ Norrisa tak potom ano, zatial to nie je potrebne.

1 Like