Steiner vyzýva McLaren, aby určil tímovú jednotku, ak nechce vyzerať hlúpo | Magazín F1 - F1online.sk

Podľa vývoja oboch šampionátov má McLaren všetko vo svojich rukách a bez väčších problémov by mal byť schopný získať oba majstrovské tituly. Günther Steiner si tým však nie je taký istý a britskej stajni radí určiť jasnú tímovú jednotku a dvojku. Pozíciu nosiča vody by mal podľa neho zastávať Lando Norris.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/214975/steiner-vyzyva-mclaren-aby-urcil-timovu-jednotku-ak-nechce-vyzerat-hlupo

Není důvod. McL se přece neposeje, když dva okruhy seděly Red Bullu.
Naopak titul PJ má mnohem větší hodnotu, když je vybojovaný poctivě.

1 Like

Možná k tomu budou muset šáhnout, ale debilně by vypadalo, kdyby tu jedničku určili teď, potom všem

2 Likes

Cokolvek by spravili, nebude to lepsie

To jsou přijemné starosti, ač to tak nevypadá. Tyhle “nesportovní” jedničky by měli zakázat !!!

Vypadat hloupě a vyhrát s takovou nakladačkou Pohár konstruktérů, když je to poslední rok těchto pravidel a mělo by to být vyrovnané, to může říct jen někdo, kdo potřebuje něco říct do novin. Kdyby měli jedničku, chtěl by aby je nechali bojovat, že to vypadá hloupě. :joy: Taková klasika…

1 Like

Někteří škarohlídové by řekli, že už jedničku určili :stuck_out_tongue:

2 Likes

Píšu to opakovaně - rozhodne Singapur…
Pokud tam RB nezafunguje a McL naopak v pohodě, tak Max z boje už fakt odpadne a McL si může “hrát dále”. Pokud by ale Max opět McL porazil, tak legrace končí a jsem přesvědčen, že pak už nemohou s určením jedničky otálet a hned na dalším závodě se to stane.
Akorát teda chci vidět, co udělají, pokud by Max udělal P1, Lando P2 či P3, ale Oscar by zase vypadl :slight_smile:
Ale tohle je výjimka, jiné kombinace budou k řešení jednodušší…

1 Like

Brownisko uz ji ma urcenou nekolik let. :smiley:

2 Likes

Ok Dejve jak chceš, odteď uvidíš. :wink:

Já si nemyslím, že mají určenou jedničku.
Akorát těch náhod ze strany týmu ve prospěch Norrise začíná být nějak povážlivě hodně.

4 Likes

Jakože to Piastri 2x vysypal?

2 Likes

Ne, že Landovi dvakrát pokazili pitstop…

3 Likes

Na toto téma bylo řečeno dost, když tak se zeptej Honzy.

Na druhou stranu Piastri považuje všechno za fér přístup, takže všechno je v nejlepším pořádku. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Řekl bych že mají preferovaného pilota, no v tabulce je to jinak :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Ne, jakože Landovi změnili dvakrát strategii, která mu pomohla k výhrám například

3 Likes

McLaren zadnou jejdnicku nema a mit nebude. Hloupe by potencialne vypadal jen Zak a stalo by ho to pravdepodobne misto.

Jinak pristup McLarenu ukazuje, ze minulou sezonu nikdo Landovi klacky pod nohy nehazel, ze McLaren to tak proste opravdu ma.

A soucasne lonsky rok ukazuje, ze McLaren rozhodne neskodi Oscarovi, proste to tak hrajou a menit to nehodlaji.

Je to hloupe? Asi ano, bez ohledu na to, zda vyhraji nebo ne.

Je to zajimave a je to dobre pro fanousky? Tak to na 1000%. Pokud je ucelem sportu i pobavit, zaujmout, pak toto plni McLaren (spolecne s Ferrari) dokonale.

Preci jen Mercedes a RBR jsou ponekud sterilni, v tomto ohledu. A nebyt ostrych jazyku Christiana, Helmuta a i Tota, byly by tyto teamy velmi nudne.

Coz RBR s s novym sefem ted rozhodne bude.

Boj o titul mezi Landem a Oscarem? Tesim se. A i na ty zmatky s prepoustenim pozic.

A kdyz vyhraje Max? Kdo me zna vi, ze prilis truchlit nebudu. Drobne mu preji.

1 Like

Davide, nehoda neni nahoda. S tim Lando tezko neco udela.

1 Like

Hele, já si radši ani nepředstavuju co by se (nejen) tady strhlo, kdyby poslední závody proběhly obráceně - Oscarovi by bouchl motor, v kvali by ho poslali prvního na usychající zrychlující trať, dvakrát po sobě mu zkazili pitstop (podruhé ho to stálo dvě místa), a k tomu by to Lando poslal dvakrát do zdi. Mám docela slušnou představivost, ale na tohle mi nestačí :slight_smile: .

2 Likes

Ty mas fakt predstavivost. :rofl: Ale co bylo jak tady a v realnem svete, to teda nevim.

Jako fakt si predstav, ze Lando to posle dvakrat do zdi a Oscarovi fakt bouchne motor. A Max vyhraje a v 2027 prestoupi do Mercedesu. :rofl:

Ne jinak, Kimi bouchne Landa a vyradi ho a Oscarovi bouchne motor dve klola pred cilem. :grinning:

1 Like

Já nemyslím, že by se to stalo v budoucích závodech, ale že by to bylo obráceně v těch co proběhly. To by se konspirátoři, kteří ve všem hledají spiknutí proti Oscarovi, snad už střelili do hlavy :slight_smile: . A co by schytal Lando už je vůbec mimo moji představivost. Takhle se dá říct, že to vlastně všechno proběhlo docela klidně :smile: .

1 Like