Steiner radí Verstappenovi: Zober miliardu, aj keby si mal jazdiť posledný | Magazín F1 - F1online.sk

V živote nejednej športovej hviezdy príde deň, keď si bude vyberať medzi hromadou peňazí a športovým úspechom. Zvlášť tí, ktorí už veľké športové úspechy dosiahli, si neraz vyberú peniaze. Príklady zástupu futbalistov v ligách na Blízkom východe to dokazujú. Svet motoršportu je však trochu výnimka, keďže tí najúspešnejší tu zväčša zároveň najlepšie platia. Možno sa však aj to raz zmení.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186217/steiner-radi-verstappenovi-zober-miliardu-aj-keby-si-mal-jazdit-posledny

Steiner Krv nie je voda čo to zase meleš jasne učite bzho prepustil najme samotnemu strolovi to možno pride ako vykupenie ked hoto moc nebavi ale najme futbal a F1 su sakra rozdiel ano krasnz priklad je ronaldo lebo messi šli inde a najme za vidinou zisku ale stale možu dosiahnuť uspeh stale možu davať goly stale možu vzhrať ligovy pohar ano liga majstrov je prenich tabu ale stejne možu hrať fotbal možu davať goly a tim ziskavať uspehy nebo prekonavať rekordy ale u F1 akz uspeh dosiahnete ked budete suverejne posledny ? naviše ja vam neviem ale max ma 27 rokov čiže jeho kariera ešte zdaleka nieje na konci a ani netrie biedu ma už ted najlepši plat a yrovna on je ten jazdec ktory keby prišiel napriklad do ferrari a povedal im že za 150M im bude zanich pretekať tak mu daju na druhu stranu ked astopn bude aspon 2-3 najrichlejšie auto a ktomu 1 miliarda tak to už ano

Steiner zas dačo dobré čmudí :smiley: Verstappen určite nepojde do auta, ktoré sa momentálne nejaví, ako majstrovské. On chce vyhrávať, nie sa voziť za prachy niekde v strede pola

Ja si myslím, že Verstappena ukecá Wolf :bride_with_veil:

Max zatím není v situaci stárnoucí fotbalové hvězdy, aby si vybral čistě peníze bez smysluplné výzvy. Kdo ho bude chtít, bude stejně muset dobře zaplatit v každém případě.
Poslednímu odstavci moc nerozumím. Krev není voda, to samozřejmě, to ale snad nesouvisí s tím, jestli Lawrence Stroll je nebo není hlupák (určitě není :slight_smile: ). Nevím, jestli z tohohle výroku podle Steinera vyplývá, že ponechání Lance v týmu je chytré nebo hloupé :woman_shrugging:.

1 Like

Verstappen nebude nikdy jezdit za jiny tym nez Red Bull, prohlasil to nekolikrat, ma problem s novymi lidmi a kolektivem.

Maxo, ma zarobene do konca zivota. On Strollovu alebo kohokolvek miliardu nepotrebuje. Maxo jazdi, lebo ho to bavi a chce vyhravat. Ak nebude moct vyhravat, nebude jazdit.

Max si pocka ako to dopadne ohladom 2026.
Otazka je, ze kto by mu tu miliardu mal davat.
Mercedes moze byt top, ale skusa Antonelliho a ked ten sa ukaze ako talent dekady tak do 2027 nebude nejaky extra zaujem o Verstappena.
Ferrari moze byt top - tam v 2027 moze byt volno. Napr ak by Hamilton 2025 alebo 26 vyhral osmy titul, alebo ak by ho obe sezony vyprasil Leclerc rozdielom triedy.
McLaren moze byt tiez top, ale nemyslim, si ze to ma Zak v kartach.
Aston moze byt top, tam by asi mohol najst podobne prostredie ako v RB.

Ja si teda myslim, ze bud ho zlaka cervena farba, alebo to bude Aston Martin. Podla mna to ale nebude skor ako 2027. Koniec koncov Max ma zmluvu do konca 2028.