Je kritika Maxa Verstappena k novým pravidlám oprávnená, alebo z neho hovorí frustrácia, ktorej zdrojom je nekonkurencieschopný monopost Red Bullu? Podľa Günthera Steinera by sa najväčší odporca súčasných pravidiel voči nim až tak nevyhraňoval, keby nezažíval jedno z najhorších období vo svojej kariére.
Nevim. Max nekolikrat rekl ( i jini) ze i kdyz by vyhraval nic by nemenilo na jeho soucasneho “ nazoru” na soucasne pravidla. Vadi mu hlavne absence toho “ hardcore” zavodeni, kdy jezdec byl pilot a ne pasazer.
Gunter rika, ze az zacne vyhravat, nazor na pravidla zmeni.
Myslim, ze pravdu se nedozvime drive nez po letni odstavce kde RB snad da do rukou Maxovi monopost co dokaze vyhrat aspon jeden zavod..
Do te doby si myslim, ze to je kombinace vseho. Nova pravidla, ktere meni styl zavodeni, az presprilis duraz na baterii, nestabilni Ford motor, spatne sasi.. atd. Proste kdyz se to s.ere tak se to s…. Jak se rika
tvrdit to moze, ze by to rovnako kritizoval, ale kazdy si tiez o tom mozme mysliet, ze ci by to tak bolo alebo by ta jeho kritika bola nepriamoumerna naskoku redbullu pred ostatnymi
Ja si porad myslim, ze Max je jeden z mala, ci mozna jediny, ktery je v F1 kvuli pocitu ze zavodeni. Je to takovy motoposuk. Uz minulou sezonu koketoval s jinyma seriema kde si mohl uzit adrenalin z jizdy. Non stop cas u Online zavodeni nepocitaje. Ja si proste myslim, ze po 4 titulech uz hleda vice zabavu nez nejaky dalsi pomyslny pohar v F1..
Formule na baterky, kdy piloti nemůžou jet na hraně svých limitů ale podle toho jak jim baterka dovolí, tak je jasné, že závodníkovi jako Verstappenovi se to nebude líbit. Soutěž v nabíjení baterek, tohle je šampionát v energy management simulatoru, ne šampionát Formule 1. Nehledě na to, že na to upozorňoval již v roce 2023, když viděl pouze nějaké data a nevědělo se, jak na tom bude jeho monopost.
Úplne so Steinerom súhlasím. Napokon aj Verstappenov tímový kolega Hadjar má na to iný názor. Nakoniec už som to tu niekde písal. Až na jednu vec. Hamiltonovým premožiteľom z roku 2021 nie je Verstappen, ale Masi.
Hamiltonovym premozitelem byl Hamilton sam. Nechal se zajezdit Maxem i kdyz mel lepsi monopost. .. jeden zavod nic neznamena.. sezona byla dlouha dost na to, aby si vyjel takovy naskok, ze mel mit titul davno predtim Abu
Ale inak sa mi paci, ako tu zas nabehli vyplakavaci. Max je jeden z mala pilotov, ktori povedia to, co maju na jazyku a na nejaku politiku a falos sa moze vykaslat. Podobne ako bol svojho casu Kimi. Takze Steiner si moze mysliet co chce, ale aj divaci vidia, ze tieto AI baterkove formulky, kde im ani nevyjde stava na rovinku su naprd…
Steiner nemysli. Ma o F1 mensi prehlad ako drviva vacsina fora. Preto aj Haas jazdil tak ako jazdil. Je to kecalek a soumen, drsny ako smirgel na maslo. O manazovani teamu vie prd a o F1 ako takej druhy prd. Takyto koment na Verstappena sluzi len na pritiahnutie pozornosti, nic viac. Ano, Verstappen je nervak ked nejdu veci dobre, ale zrovna v tychto pripadoch mi nepride, ze by kritika novej F1 bola zalozena na tom, ze sa mu nedari. Dobre vie kde je ich auto a musia na tom makat. To, ze to zavodenie je o h0vne s tym nema nic spolocne.
Za vsetko hovori fakt, ze sa aktualna F1 Steinerovi paci: nerozumie sa tomu. Ale vzhladom na jeho poziciu mu tiez bude viac vyhovovat pozitivna reklama na nove pravidla