Americký tím je momentálne vo veľmi dobrej pozícii, pretože si môže vyberať. V ponuke je mnoho kvalitných jazdcov, jednak skúsených ako Pérez, Hülkenberg či Magnussen, ale aj dravých mladíkov z Formuly 2. Steiner pritom niekoľkokrát zopakoval, že hľadá riešenie v strednodobom alebo dlhodobom horizonte.
Je na mieste otazka, co si Haas od svojho posobenia v F1 vlastne slubuje. Od ich vzniku tam nesedel ani jeden jediny dobry jazdec a teraz chcu najat dalsieho platica. Zobrat niekoho ako Mazepin v case, ked je na trhu Perez alebo Hulkenberg, to dokaze len tim, ktory nema ziadne ambicie.
Tak Gene Haas, kedysi povedal, že on tím F1 založil hlavne kvôli tomu aby podporil svoju značku s ktorou podniká a to sa mu aj podarilo a prinieslo zisk. Takže je možno viac zázrak, že sú ešte v F1. Na druhej strane možno taký Perez alebo Hulk čakajú či sa miesto v RedBulle nakoniec neuvoľní. No čakanie môže priniesť všetko alebo nič. Pravdepodobne jedného z nich v F1 neuvidíme. Teda budúci rok.
dnes uz ale nie tolko co mazepin a este by tam 1 miesto malo bbyt volne takze kludne to moze byt aj dvojica mazepin perez
dovod preco udajne tak lahko pereza vykopli z copypointu je ten, ze na buducu sezonu sa mu vyrazne zmensil mesec penazi co do timu nosil a jeho miesto bolo naviazane na sponzorske zmluvy
Ja nie som tak presvedceny, ze by Perez mal ist do Red Bullu. V Racing Pointe mal problem zdolat novacika Ocona, ktory oproti Ricciardovi vobec neposobi presvedcivo.
A ked dostal sancu v McLarene v roku 2013 bola to velka slabota. Tuto sezonu nestaci dokonca ani na platica Strolla. Ano, viem, ze je to urcite zcasti sposobene aj tym, ze je Stroll preferovany, ale aj tak. Jazdec, ktory si narokuje miesto v Red Bulle, podla mna nemoze prehrat so Strollom.
Hulkenberga si viem predstavit skor, ten bol vyrovnanym superom Ricciarda a aj tuto sezonu predvadza fantasticke vykony pocas pretekov, kde zaskakuje. V jeho neprospech vsak hovori rocna pauza.
Hulkenberg vsak miesto v Haase uz odmietol, takze tam uz vlastne jedno, ci pojde do RB alebo nie.
No kedze Perezove sance moc ruzovo nevidim, tak by bol vzhladom na peniaze, ktore vie ponuknut, pre Haas logicka volba. S Mazepinom sa to neda porovnat.
Tak ja Pereza tiež nevidím až tak vysoko. Súdim len z vyjadrenia Helmuta Marka, ktorí povedal, že ak Albon nebude podávať dostačujúce výkony, mohol by ho nahradiť niekto z tejto dvojice.
Možno ak by som bol trošku domýšľavý, tak z toho vyjadrenia Marka, ktoré tu dnes redakcia pridala,(“Z toho, čo som počul, sú obe miesta v Haase už obsadené. Tieto sedačky nie sú zaujímavé pre každého, no viac-menej už sú obsadené.” ) by som mohol povedať, že skúsili kontaktovať Pereza, či bude voľný v prípade, že by potrebovali, a on im na to, že už je spojený s Haasom. Ale to je čisté teoretizovanie.
no tak sem z forbsu alebo toho incfactu posti zisky haas automation za 5 rokov pred vstupom do f1 az do dnes
keby to bola firma zo slovenska tak je to verejne dostupne kazdemu, v usa to tak nieje, ale rad si pozriem tie data od teba
Nielenže si môžeš pozrieť zisky, ale prístupné sú aj daňové priznania, tak neviem čo tu táraš. V roku 2015 sa ich čistý zisk blížil k 100mega a do roku 2019 rástol až do 497. A tento rok spadli a v aktuálnom quartaly sú na 250. Ak nevieš ako “fungujú” firmy na SVK, tak načo tie zbytočné ?