Steiner kritizuje Elkanna ako slabého lídra: Kto jazdcov vybral? Nech sa pozrie do zrkadla | Magazín F1 - F1online.sk

Málokomu sa v posledných rokoch podarilo natoľko spojiť fanúšikov Ferrari ako Johna Elkanna. V tomto prípade to však nie je ani náhodou myslené pozitívne. Do prezidenta Ferrari sa poriadne opreli aj talianski novinári a motoristická verejnosť. Pridal sa aj bývalý šéf Haasu Günther Steiner.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/220155/steiner-kritizuje-elkanna-ako-slabeho-lidra-kto-jazdcov-vybral-nech-sa-pozrie-do-zrkadla

Slaby lider moze byt akurat za to, ze nemaju konkurencieschopny monopost a nie za to kto v nich sedi…
Clanky sa musia pisat stale a Norrisovi sa momentalne dari, tak sa hlada zase senzacia u ferrari :smiley:

Steiner nech je ticho a sucha nohami. Co dokazal ako sef teamu ? Po jeho odchode sa zacalo Haasu zazracne darit . A taky looser ma odvahu niekoho kritizovat .

1 Like

„Niekedy sa treba pozrieť do zrkadla. Pokiaľ viem, súhlasil s angažovaním Lewisa. Keď kritizujem jazdca, ktorého som si sám vybral, tak možno som urobil niečo nesprávne.“

… a má pravdu, předsedo…

1 Like

Fanousci Ferrari si nezaslouzi uspech F1 tymu.

@Admin Získali 6 bodov v šprinte.

Je to trochu humorné, keď sám svojich jazdcov posielal do všetkých možných otvorov :sweat_smile:

Tak cakal ze Lui bude jazdit aspon ako Sainz ale Lui je daleko horsi a to asi necakal :smile:

Existuje hodina, kdy nemyslíš na Hama? :thinking:

1 Like

Tam byl ale trochu jiný důvod. Třeba Mick toho za dvě sezóny rozbil docela dost a to bylo pro nejchudší tým v poli zcela neúnosné.

Mazepin

V jeho podani se hledani limitu o neco prodrazilo.

Ale vidíš, že tady dle některých za všechno může Steiner.

Janko HOGAR a coze uz ta pustili z blazinca?

1 Like

Ja som mal namysli skôr Magnussena a Grosjeana.
Ale je pravda, že ten nakladal asi všetkým mimo Gena :person_gesturing_ok:

Ti dva taky nebyli žádná sláva. Kvůli Grosjeanovi dokonce vymysleli trestné body a Magnum byl něco podobného jako Stroll. Taky se nedíval do zrcátek.

1 Like

Premýšľal som nad tým, že by som sa stal majiteľom tímu F1.
Ale keď tak čítam poslednú citáciu od Steinera dochádza mi, že vlastne nikdy nebudem môcť skritizovať svojich jazdcov za ich výkony.
Však keď budú jazdiť dobre, tak ich musím chváliť a keď budú jazdiť zle, tak to je vlastne moja vina, keď som ich vybral ja.
S***m na to!
Radšej ostanem tuto na fóre a občas im naložím :rofl::rofl::rofl:

2 Likes

Co to má Steiner furt s těma jezdcema? Jako má Ferrari problém s jezdcema?

Hlavně to kritizuje člověk, který měl sestavu Schumacher-Mazepin.

2 Likes

Steiner trpi osamocenim, chce si jen pokecat.

Cela tato debata ktoru elkann otvoril je absurdna, aj slepy musi vidiet, že vo ferrari nie je problem v jazdcoch

3 Likes

Mick byl dobrej, jen neměl podporu jako Kimi.