Steiner by ako šéf Alpinu nevzal Micka Schumachera | Magazín F1 - F1online.sk

Niektoré tímy v tomto roku možno kompletne obmenia svoju jazdeckú zostavu. Podľa početných špekulácií by k nim mohli patriť aj Haas a Alpine. Prvý menovaný stratil Nica Hülkenberga a zrejme nie je úplne nadšený z Kevina Magnussena, druhý zas v súčasnosti nie je najobľúbenejšou destináciou. Svoju radu ponúkol francúzskemu celku aj Günther Steiner.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/156676/steiner-by-ako-sef-alpinu-nevzal-micka-schumachera

Steiner, ten by najradšej nevzal nikoho :smiley: Okrem seba

2 Likes

Hlavne ze Steiner je pan dokonaly… za cele roky nedokazal s haasom dokopy nic… a prisiel niekto novy a uz sa dari…

A vie mi niekto vysvetlit, preco ho pozyvali na Eisking tour? Mne sa ten chlap zda byt mentalne mimo. Cital som jeho knihu, pozeral som Drive to Survive a cital jeho vyjadrenia. A ten chlap nezije v relanom svete. Jedine, co vie, je robit pred kamerami sasa alebo tvrdaka. Ten im na Eiskingu bude nanic. Mozno tak bude robit srandicky. Ale odborna uroven komentarov bude nulova, si myslim.

2 Likes

Zavolali ho lebo teraz nema co robit :smiley:

Steiner možno nie je pán dokonalý, ale je to bývalý šéf tímu F1 a človek, ktorý má perfektné vystupovanie pred kamerami a divákmi. Jednoznačne má čo na Eisking tour ponúknuť a bude to pre ľudí veľký zážitok.

4 Likes

clanok o vsetko moznom, ale nadpis clickbaitovy :slight_smile:

v pohode Gunter, v Apline planuju vsadit na Doohana a o tom vsetci dobre vieme.

Steiner neSteiner, v tejto veci ide primarne o otazku, ci by mali v Alpine vziat Micka a ja by som ho ako sef timu tiez nebral…
Na zaklade coho? O top rychlosti sa da velmi lahko pochybovat a v dnesnej dobe kde rozhoduje kazdy milion riskovat dalsie milionove naklady po havariach, preco?
O to viac kolko zaujimavych mien si zasluzi dostat sancu tiez…