Leclerkovi by muselo mimořádně nesednout auto, aby to nedal. Což se samozřejmě může stát.
Ale v kvalifikacích se podle mě Hamilton už nebude chytat za žádných okolností.
Byly tam i Brabhamy s novym BMW turbem, ty turbo motory byly silne, ale nespolehlive, beru to tak ze si titul plne zaslouzil, porazil win Mclareny s Laudou a Watsonem atd…
Kazdopadne kdo ma rad historii F1, rok 1982 stoji za prostudovani.
Ten rok se mu povedl a okolnosti přispěly. Jinak to ale vyloženě š■■■■■■■ jezdec nebyl. To jsou takové ty tituly, jaké se občas přihodí, když se velmistrům nezadaří nebo zrovna žádní nejsou - jako třeba v případě Dennyho Hulma, Jamese Hunta, Jodyho Schecktera nebo koneckonců Jensona Buttona.
To jsou takové ty tituly, jaké se občas přihodí
No to prave ten pripad nejni
Me prijdou znouze vsechny tituly Verstappena.
Jeho jedinou prednostou bola konzistencia vykonov,ked v kazdych druhych pretekoch bodoval. Vsetci ostatni mali snuru vypadkov. Kazdy chvilku tahal pilku a Rosberg dojazdieval na bodoch vdaka spolahlivosti. Nikdy nepatril medzi najrychlejsich, skor medzi najstastnejsich. Spomienky neklamu a vysledky to len potvrdili.
Konzistence je zaklad, no a Rosberg byl superrychly, nevim jak si prisel na to ze ne
Priehľadné myslíš, že tam máš vložené nejaké priehľadné PNGčko?
a to je moj sposob ako pisat kratke komenty pod 15 znakov
Super, vyvinul si si vlastný alternatívny spôsob ako obísť túto 15 znakovú prekážku.
vidim tam ten obrazok neboj sa
Jedná se o postup. Je to správně?
tvoj nie je priehladny ale asi ano
Až budu velký, taky ze mě jednou bude ajťák jestli mě muchy nepřiserou.
Včera jsem na své genitální televizi bez zvuku sledoval Xfinity a byl to dost masakr.
Prečo bez zvuku? Nefungujú Ti repráky na telke?
Nešel mi obraz. Ten už mi opravili, ale vrátili bez zvuku. Ale jsem v kontaktu přímo s Hisense, tak snad zjednají nápravu.
A nefungovalo by zapojiť nejaké menšie externé repráky cez audio výstup vzadu na telke ako dočasné riešenie?