Steiner: Ak sa Hamiltonovi podarí získať titul vo Ferrari, skončí vo Vatikáne | Magazín F1 - F1online.sk

No to prave ten pripad nejni :bath:

Me prijdou znouze vsechny tituly Verstappena.

Jeho jedinou prednostou bola konzistencia vykonov,ked v kazdych druhych pretekoch bodoval. Vsetci ostatni mali snuru vypadkov. Kazdy chvilku tahal pilku a Rosberg dojazdieval na bodoch vdaka spolahlivosti. Nikdy nepatril medzi najrychlejsich, skor medzi najstastnejsich. Spomienky neklamu a vysledky to len potvrdili.

Konzistence je zaklad, no a Rosberg byl superrychly, nevim jak si prisel na to ze ne :bowing_man:

Priehľadné myslíš, že tam máš vložené nejaké priehľadné PNGčko?

ano

2 Likes

a to je moj sposob ako pisat kratke komenty pod 15 znakov :smiley: :smiley:

2 Likes

Super, vyvinul si si vlastný alternatívny spôsob ako obísť túto 15 znakovú prekážku. :+1: :slightly_smiling_face:

:+1:

image

vidim tam ten obrazok neboj sa :smiley:

Jedná se o postup. Je to správně? :stuck_out_tongue_winking_eye:

tvoj nie je priehladny ale asi ano :smiley:

Až budu velký, taky ze mě jednou bude ajťák jestli mě muchy nepřiserou. :grin:

2 Likes

okolo 20:30 by mal zacat zavod NASCAR, snad si nikto neublizi na klobaskovych obrubnikoch :man_facepalming:

1 Like

Včera jsem na své genitální televizi bez zvuku sledoval Xfinity a byl to dost masakr. :+1:

1 Like

Prečo bez zvuku? Nefungujú Ti repráky na telke?

Nešel mi obraz. Ten už mi opravili, ale vrátili bez zvuku. Ale jsem v kontaktu přímo s Hisense, tak snad zjednají nápravu. :cold_face:

1 Like

A nefungovalo by zapojiť nejaké menšie externé repráky cez audio výstup vzadu na telke ako dočasné riešenie?

To bych si nejdříve musel nějaké pořídit. Kravál mi vadí, proto orginální repro musí stačit. Telka je v záruce, tak ať se výrobce snaží.

Jasné, ideálne nech Ti to čo najrýchlejšie opravia. Tie externé repráky som myslel nejaké staršie, kľudne menšie, ak máš nejaké odložené niekde v krabici, aby si si pozrel preteky aj so zvukom, dokedy Ti to nespravia.

Zvláštní, že mi televize nijak nechybí. Zprávy jsem si nepustil od doby kdy vypukla Ukrajina a dokumenty jsem nahradil mluveným slovem na YT a formule teď mám taky v počítači, takže netrpím.