Sťažnosť na Christiana Hornera bola zamietnutá, oznámil Red Bull | Magazín F1 - F1online.sk

Tak nevěř všemu co slyšíš od Red Bullu🙂

Hlavne ze ty veris všetkému peoti redbullu vzdy a vsade :joy: a ked ti nieco napisem tak to prekrucas a pritom to nebolo o redbulle ale o thetimes a telegraf :roll_eyes:

1 Like

Cele forum vie, ze tu mas najkratsie nohy a zaroven si najvacsi klaun. :joy:

Ja nemam nikoho v ignore liste, a tak reagujem na koho chcem. Ale dat si niekoho do ignoru a nasledne rozklikavat vsetky jeho komentare a reagovat nonstop, to uz je tazky pripad. :joy:

Těžký případ, to určitě jsi. Dva bany za jeden den a hned dělat nový účty, protože forum je jediná náplň tvého života, spíš je to smutný :skull:

A jéjé, oficiální "soud " vynesl jiný verdikt než si přál dav, který by Hornera nejraději zlynčoval…to bude mrzeníčko :stuck_out_tongue:

Doufám že Horner nějaké ty protižaloby podá, protože ta štvavá kampaň některých medií byla fakt hodně mimo mísu.

11 Likes

No, nejsmutnější je závěr tohoto článku. Zatímco oficiální stanovisko je takové, že zcela vyvrátilo jakékoliv pochybení nebo vinu Hornera, stejně bude někdo bez jakékoli příčiny tvrdit , že podezření nerozptýlili.
No já jsem zzvědavý, jestli je pravda (a to by snad mělo jít ověřit), že Horner podal žalobu na ten holandskej plátek. Protože to už je normální soud, půjde určitě o dost a tam už se můžeme něco dovědět.

Jinak nechápu některé reakce zde. Prostě někdo mohl mít pocit, že má důvod si stěžovat, tak to udělal. Na tom není přece nic špatného. Na druhou stranu obviněný tvrdil, že to tak nebylo. Taky v pořádku. No a někdo to posoudil a přiklonil se na Hornerovu stranu. Ve spoustě případů u soudu jde o to, že dvě strany mají různý názor a nemusí nikdo lhát, nebo něco porušit.

1 Like

Taky doufám, že zaměstnankyně podá na Hornera oficilní žalobu

Vidis jak tu prasce kvilia. :smiley:

Za 2 hodky 100+ komentarov. Co to este len bude, ked Max opat zdemoluje konkurenciu v sobotu.

2 Likes

Myslím, že teď to ta dotyčná-ý vůbec nebude mít jednoduché.
Asi nebude trvat dlouho než se vše dostane na veřejnost a dav si žalobníčka vychutná.

Niektorym to ale nevysvetlis (vid diskusia Hogra proti vsetkym vyssie). Ked sa ukazal Wolff nevinny, tomu veril (hoci tam je to jednoznacny konflikt zaujmov a uz viackrat mal Wolff info, ktore nemal mat). Akonahle je nevinny Horner, tak vysetrovanie je zmanipulovane, lebo Hogr uz pred skoro mesiacom povedal, ze Horner je dobytok a posielal dickpicKs. :smiley:

Má na to bezpochyby právo :slightly_smiling_face:

To jsem taky zvědavej, co tady trosky budou předvádět. Minulej rok mi někdy přišlo, že jsou na pokraji zoufalství a rok od roku je to horší.

Napadat dotyčnou můžou jen bezmozci. Využila jen možnosti, kterou mají všichni.

Tady spíš jde o ty subjekty, které z toho udělali megakauzu a někteří dokonce Hornera dokonce odsoudili předem i když o kauze věděli úplný prd :slightly_smiling_face:

1 Like

Budu predvadzat to co doteraz. :smiley:

Ja som zvedavy, co budu tito dvaja miestny blazni robit, ked Alonso odide z F1. Ci odidu s nim (dufam) alebo sa ich full-time jobom stane hejt Verstappena. :smiley:

Ti nikam neodejdou, však tohle fórum je jejich celej život. Ještě dva roky dominance Maxe a minimálně jeden z nich skončí ve svěrací kazajce :grinning:

1 Like

Má na to právo, stejně, jako právo má Horner zažalovat daný media za poškození dobrého jména. Jestli ovšem bude ticho po pěšině z obou stran, tak mi to spíš příjde, jako zametení pod koberec a to je celý. Pokud Horner podá žalobu na ten tisk, tak nemám problém říct: ok, měl jsem se s vyjadřováním na adresu tohohle krotit. Jestli podá zaměstnankyně žalobu, tak bych tu mohl psát, že tu prase mělo prasečí radost a kvílelo radostí, ale hlavně mi to potvrdí to, že se tam “něco” muselo stát, kdyby to něco se nestalo, nebo by nebyly důkazy, tak by vyšetřování nemuselo trvat dva měsíce :slight_smile:

No ako pri Honzovi s kratkymi nohami mam niekedy obavy o jeho dusevne zdravie, lebo tu zavislost co tu predvadza by uz mali riesit odbornici. :smiley:

1 Like

Viem, ze s anglictinou mas problem, ale uz nevies ani po slovensky precitat?

Právo samozřejmě má.
My ale nevíme o co přesně šlo, takže nedokážeme celou věc správně posoudit. Nevíme jestli je Horner opravdový chlívák, nebo jen whatsappem přeposlal nějaké zlatokopce nevinný vtípek s erotickým podtextem pro zasmání.
Dnes toho éterem lítá hodně a myslím, že jsme se s tím setkali všichni. A bez újmy.

4 Likes