Košta je koště co si sám tam přidává, aby táhl pozornost
Bude dělat, že jsem to neviděl.
Me prijde ze tys ji prave videl. A kdyz budu soudit podle toho co tu uz tak mesic pises, tak jsi videl driv nez vubec vysla.
Tady podle toho co pises jsi pomerne detailne seznamen s tim co se delo.
V kazdem pripade, zase nic nevime. Pokud je ovsem pravda, ze dotycna odmitla 750 k eur, pak bych odhadl, ze dukazu bude mit dost a nic ji nebrani obratit se na soud. Preci jen na zapade jsou soudy v techto pripadech prisnejsi. A i pokud se angazovali thajci, tak pochybuji ze dosahnou na zapadni soudy.
A i zaloba na holandske noviny to urcite trosku osvetli. Jenze podle me, pokud by De Telegraaf mel nejake obrazky, uz by asi letely eterem.
Takze to spis vypada na interni pokus nahradit Hornera, jako pokracovatele puvodniho smeru RB, nekym vice loajalnim k evropske casti RB a omezeni vlivu thajcu. A mnozna slo i o vic nez jen to. RB musi mit tak miliardovou hodnotu s kreditni kartou tak 1,5. Ä mozna ze nekdo si chtel zvednou dividendu.
No a De Telegraaf mozna sehral roli uzitecneho idiota, nebo vzal moc vysokou sazku.
To mi jako má pomoci?
C57OTGZIA08
otazka znie, ci malo zmysel mesiac publikovat, kazdy den zarucene spravy, " z vysoko odbornych" bulvarnych webov, ktore nakoniec boly len hospodske kecy a z motorsportom vela spolocneho nemali
Ok, zase se to odkazuje na zdroje, který neuvádí zdroje. Jako u Nizozemců
The times lol. Co si opity hogr?
Ani Fico by to lepšie nevyšetril.
A? Píšu, že jedny media s něčím přijdou a tvrdí to, ale neuvádí svůj zdroj. Stejně, jako předtím Nizozemci
Pisu ze nebolo ziadne obvinenie ohladom sexualneho obtazovania ako to tvrdil telegraf… Co este potrebuješ nechápem
Aby vyšetřování nevedl RB, co stojí za Hornerem
To napisali Thetimes lol lol nechaj tak nema to cenu
Tak uspesneho borca ako je Horner nemôzes vyhodit.
A co? Předtím Nizozemci psali tam to, proč tady tomu věříš a Předtím si tomu nevěřil? Lol
Nemali sme dáta pred tým, nemáme ich ani teraz. Taký Max to už prestal sledovať a mastí futbal:
Ale tym Nizozemcom si veril aj bez zdroja.
Ale v kazdej skupine je jeden dvorny saso. Ty si este umocneny tym, ze mas najkratsie nohy.
A kde som pisal ze tomu neverim? Ja som ti sam pisal co si o tom myslim, vcera…
Ještě, že tě tu máme, aby si tu dělal cirkus. Pak nezapomeň brečet, abych na tebe nereagoval, když furt reaguješ na mě