Štarty čakajú dve zmeny pravidiel, Ferrari ustúpilo | Magazín F1 - F1online.sk

Inu Fred je sympaťák, ale na to se F1 nehraje. Bohužel.

1 lajk

Jé, děkuju, Ty seš na mě hodnej… Já zase přitom pořád píšu, že nejsem vůbec hodná ani objektivní, ale strašná semetrika :smile: !

1 lajk

Boze nic sa nezmenilo oststny chceli aby mohli pouzit elektriku hned a nie az po 50 km a to Ferrari zablokovalo to ze doatanu viac casu nic nezmeni ved to uz testovali na testoch a ferrari ich tam prebiehalo aj z Hassom…..Mercedesu islo o tu elektriku a to nedoaiahli….

Bordel. Síce regulérny, ale bordel :tired_face:

2 lajkov

Vôbec nechápem, prečo sa tu bavili o zmene štartovacej procedúry. Každý mohol vyrobiť svoje auto tak, aby nebolo nebezpečné, ak je nebezpečné, tak by nemalo vôbec štartovať, alebo štatovať z boxov …. :frowning:

1 lajk

BBC vraj zistilo, že Mercedes oblboval a vraj má ešte lepšie štarty ako Ferrari, takže zmenou štartovacej procedúry si mohol ešte výraznejšie pomôcť …. :frowning: Je to bordel …

2 lajkov

Však se na motoru nic nezměnilo.

Je to furt stejný, akorát je upozornění, že za 5 vteřin začne start.
S tím se už testovalo, a i s tím tam Ferrari všem nakládalo.

Lidi čtou jen zavádějící nadpis.

je to zmena na poslednu chvilu.

A tys říkal, že se pravidla měnit nebudou

1 lajk

Ty si vravel, ze RB sa rozpadava a Honda je na tom super.

6 lajky

Tohle bylo úplně před sezónou.

A tohle teď.

Po prvních dvou závodech nezůstane kámen na kameni.

Kdo nedal Hamiltona za 30 kurz, tak okradl rodinu.
Ferrari vidím po testech jako největšího favorita na oba tituly.

Co si pamatuji, tak Ferrari dokáže zahodit i tutovky, ale letos zatím vypadá hodně dobře.

Tak když se nic nezměnilo, tak proč se to tedy mění?

Já měl vždy za to, že když mají nějaké teamy s něčím problém, tak chtějí změnu, která jejich problém řeší zcela, nebo alespoň částečně.

A ty mi tu tvrdíš, že se nic nemění. Moc se mi to tvoje prohlášení nezdá.

Řešení Ferrari mohlo spočívat právě v nepotřebě oněch pěti vteřin. To by jim zcela jistě výhodu dalo.

2 lajkov

Proč lžeš jak malej Helmutín? Ke konci 2023 jsem dával články o vnitřních bojích RBR a odchodech top lidí, to s “to je ten tým co se rozpadá “ si přišel ty a další zaslepený fans RBR co si mysleli, že je AMuS bulvár.

A co se týče Hondy, tak jsem tu reagoval na tvoje tvrzení, že Honda nemá baterii, ale koukám, že pro tebe je snažíš neustále lhát a pak tomu i věřit, než uznat, že si psal nesmysly

1 lajk

Právě proto bylo výhodný to tam poslat před testy​:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

to bol Puff, kto rozpraval, ze Honda nema bateriu. Ale zase nebol az tak daleko od pravdy.

Jistě, pane Wolff.

2 lajkov

vobec by ma to neprekvapilo uprimne, nechapem ako niekto moze verit, ze tu ide o bezpecnost

1 lajk