super sprava. vytrvalostne preteky sa mi ale vzdy strasne zle sleduju. ak pridem v polke pretekov, tak do pol hodky ani len netusim z tych prehladov a cisel, kto vedie a ani len, kto soferuje.
raz som skusal byt majster poriadok a aby som zistil, kolkaty je valentino rossi, musel som stahovat pdfka so startovacimi cislami jazdcov, tie boli samozrejme neprehladne jak das, najma na mobile, ze som to proste vzdal. neni sme v 16tom storoci.
pri verstapenovi som rano asi hodku sledoval jeho auto a tesil sa, ako mu to ide a potom som zistil ze v noci vypadol
to bola myslim virtualna lemans.
nebodaj som sa snazil zistit, ci je poradie aktualne, alebo je vitaz realne tak 18ty, len este nebol v boxoch. tudle. pockaj si hodku na dalsie kolo zastavok, zistis. komentatori ti samozrejme nic nepovedia, lebo rataju s tym, ze to sledujes celu noc a vies a maju tam svoj podcast, ktory je fajn, ale nie je o pretekoch, nebodaj o ich vyvoji ci big picture.
takze ufff. oproti f1, kde prides a do 10 sekund vies aj kdo sa ku komu priblizuje a kedy bude najblizsi suboj, tak velke nedostatky.
ale ved sancu tomu zase dam, preco nie