Stačí správne auto a Hamiltona neporazí ani Verstappen, hovorí Montoya | Magazín F1 - F1online.sk

To uz som tam ani nechcel pisat, ale bol to rovnaky “zasah zhora” ako Abu Dhabi alebo Baku. Vsetko ovplyvnenie pretekov od riaditelstva. Ale spravne doplnenie. :+1:

2 Likes

Rozdíl je v tom, že v Abú Zabí měl Masi pro své rozhodnutí opodstatnění, nebylo to rozhodnutí ad hoc, zatímco v Bahrajnu to byla pouze nedůslednost.

Jinak souhlas. :slight_smile:

2 Likes

Az ma udivuje, ze to Baku nikto nikdy nikde nespominal. Dve takmer totozne nehody, jednu vyriesil SC, ale druhu po par kolach SC vyriesila RF. Len aby sa zarucilo, ze uvidime zaverecny sprint na 1-2 kola, ktory ponukne Lewisovi sancu vyhrat. Za mna podobne ohnutie pravidiel ako Abu Dhabi.

Ale myslim si, ze nejde ani tak o ohnutie pravidiel ako o ustnu dohodu, ktoru timy odsuhlasili, ze riaditelstvo bude robit vsetko preto, aby sa preteky nekoncili za SC. Raz to pomohlo jednemu, druhykrat druhemu. Nie je chyba Maxa, RB ani Masiho, ze Lewis isiel v Baku v prvej zakrute na vylet. :slight_smile:

Jen malá korekce, v Bahrajnu šlo o porušování traťových limitů ze strany LH, které se nasčítalo do několika sekund, bez toho lze důvodně soudit, že by závod vyhrál Max.

Předpokládám, že v tvé první větě bylo míněno Baku - pokud mi teda nevypadla nějaká nehoda v Bahrajnu… (budu muset pogooglit průběh).

1 Like

Mozno to vtedy bolo tym, ze sa vsetci v Mercedese zacali tocit okolo Hamiltona a Rosberga stalo enormne usilie ten titul ziskat aj napriek tomu, ze cely team bol paf z Hamiltona a hrali primarne nanho :smirk: tak si povedal, ze to dal a raz mu stacilo.

Staci vidiet, ako je Wolff z Hamiltona na makko a uprednostnoval ho pred Russellom este aj ked odchadzal :grin:

3 Likes

Rozpis sa pekne

2 Likes

Za me je hezke, ze Montoya, kterej Maxe nemusi, rekne “ani Max by ho neporazil”. Myslim, ze to je velike uznani Maxovych kvalit.

Ale zase by Juan mel kouknout na uplynule tri sezony, kdy Lewis dvakrat prohral se svym teammate. Takze rec o tom, ze “ani Max by ho neporazil”, asi neni uplne na poradu dne. Zatim Lewis neporazil ve vzajemnem souboji se stejnou technikou, ani George. A nejak nemam pocit, ze by nad Georgem vsichni F1 experti, vcetne jeho sefa, nejak extra obdivne vzdychali

Zatim se zda ze na poradu dne je spise to aby si Lewis neuriznul ostudu.

Proc to furt dokola psat, vsichni to videli, sledovali :people_hugging: ale je sranda jak jeden clanek kde se favorizuje Lewis probudil zalezle modre cervy, Montoya rozkopl kupu hnoje :rofl:

Opravené - samozrejme som myslel Baku. Vďaka. :slight_smile:

1 Like

Kŕmiš trolla. :slight_smile:

3 Likes

Sranda sledovat jak zenske drbou o F1, o vecech co se nestaly a pomlouvaji Lewise, ze vam nejni hamba uz se vzpamatujte :thinking: