Fandím KImimu to je jasné. Ale tohle bylo všechno špatně. Souboj neodhadl a nechal se rozhodit. Dnešek se mu nepovedl. George souboje umí o tom žádná, ale rychlostně na Kimiho nestačil. A vlastně ani na Landa. To není dobrá vizitka.
Uvidíme kvaldu.
Ale souhlas Kimi má ještě spoustu času a když to vyjde je King. Ale pamatuješ co jsem o něm a Georgovi psal a o Landovi? ? Řekl bych, že to sedí jako “pozadí” na hrnec.
A teď upřímně, kdo z těch tří na čele, ti přišel jako šampión?
Na tohle já si nepotrpím. Jako šampión mi připadá Lando, protože prostě vyhrál šampionát. Pak mi ještě jako šampióni připadají Max, Lewis a Alonso . Ale to, že Kimi byl rychlejší než George, je docela zarážející. Nicméně uvidíme dál. Teď mi tady běží záznam a už se těším na kvaldu.
Nauci. Na svoj vek a skusenosti, navyse rovno v boji o titul a s tym spojeny extra tlak, to vobec nie je zle, skor naopak.
Inak suhlas co s Timurom pisete, len by som nepodcenoval vplyv slipstreamu a extra vykonu (ak je jazdec do 1s), samotni jazdci to komentovali ako vela to na tejto trati robi a toho si Russell moc neuzil, narozdiel od Kimiho, cize tazko povedat ci bol naozaj George pomalsi…
George by měl mít jednoznačně navrch a to zatím tak moc není. Ale on je dobrý jezdec a je pravděpodobnější, že titul přiveze on než Kimi. To co zatím sledujeme je tak trochu nad plán .
Vseobecne ano, ale cisto rychlostne tu v sprinte sa proste neda ten spomenuty rozdiel odignorovat. Russell zatial tuto sezonu svoju papierovu nadvladu nepotvrdzuje, to je pravda, hoci mal par krat aj smolu…
Uvidime, snad ho Kimi pocas sezony pravidelne potrapi, nech to nie je nuda