stale vypustaju rovinky a narocne zakruty. nic sa nezmenilo.
Emil je pomaly, dostal nalozene.
A k tomu se nic neděje kromě prasáren Russella
Lui odpad zasa to nezvladol ![]()
Nechapem komisarov, ak sa nemylim, tak trest sa udeluje za “forcing another driver off the track.” Ak niekto vrazi do svojho supera, ktory je uplne legitimne na vonkajsej stope, tak potom co ma byt “forcing another driver off the track” ak nie to?
Mimo to si to Kimi prehral sam - Russell mal slabe tempo, nebyt Kimiho druhej chyby, lahko by ho predbehol neskor. Norris tiez dobry vykon, keby tam Mercedesy medzi sebou nebojovali, tak by podla mna tiez dostal peknu naloz.
to plati iba na Verstappena.
T1 měla být za 5s pro Russella, tam nebylo o čem
Ale už to nie je tak vidno ako v predchádzajúcich závodoch. Tam to už pripomínalo frašku, teraz sa to opticky zlepšilo.
Ja som uz tie Maxove manevre kritizoval, ale bezohladu na to Max do svojich superov aspon nevrazal. Ak uz za to Max dostaval tresty, hoci to bolo bez kontaktu, tak ako je mozne, ze sa Russell ani len nevysetruje? Hlava mi to neberie…
Zdá sa, že Toto to má podchytené…
Celkem těžký souboj. Za mě právo na zatáčku Kimi neměl.
Asi v pohodě. Kimi byl nejrychlejší muž na trati, kdyby zachoval chladnou hlavu, tak by vyhrál.
Pro něj to je velezkušenost do celé sezóny.
Máme to, to je hlavní ![]()
Maxovi plačkovia zas vyplakávajú
ako ho Russell vytlačil? normálne išiel svoju stopu…a že Max do nikoho nevrážal
čo tak VC Rakúska pred pár rokmi? a tak na h.a.j.z.l.a ako on, nejazdí nikto, nanešťastie ho začali penalizovať až vtedy, keď mal istý titul a keď sme už pri “najlepšom jazdcovi galaxie", nejak bol chlapec stratený a vraj vie s priemerným monopostov robiť zázraky, ale keď je prvá sezóna, kde taký má, tak jazdí v území nikoho
Zase si pozeral aj keď nepozeráš? ![]()
pozrel som si predbiehaci manever na X.
Congrats, já jsem si o něm přečetl tady na diskusi.
Kimi jezdí rychle, ale nesmí chodit do soubojů. Dost velká chyba. Russell nemá tempo a Kimi nervy a dovednosti potřebné do soubojů. Mercedes těží z výrazně rychlejšího vozu, oba piloti bohužel zatím slabí. Kimi spíš připomíná zahradníka, než pilota F1.
Lando vynikající, takhle jezdí šampión. Ten kluk je lepší a lepší. Ale zítra to Mercedesy urvou, jejich výhoda je příliš veliká.
Tak som si pozrel aj recap. Tak dufam, ze sa v Mercedese dobre posekaju. Russell ma prvu a poslednu sancu na titul.
Musím se podívat na záznam, ale srdíčko za Landa Ti dát musím
. Kimi je hodně mladý, pokud by to letos ustál a dal titul, tak je opravdu king. Budu mu držet palce, ale moc se to čekat nedá. Pro George by to ovšem byla katastrofa.