Charles Leclerc po pretekoch prezradil, že z kokpitu vôbec nechápal stratégiu Ferrari. Záhadou bola aj pre Lewisa Hamiltona, ktorý pre zmenu nechápal, prečo ho stratégovia nechávali na trati tak dlho na opotrebovaných pneumatikách. Frédéric Vasseur vysvetlil, o čo sa Scuderia vlastne pokúšala.
Ferrari spravilo chybu ze vsetko stavilo na Luiho .Tak to vyzera ze skoncia az za Mclarenom .Po euforii z vitazsia v Spanielsku prisla kruta realita Lui uz team netaha skor ho potapa
všetko stavili na Luiho? hm,to mi nejak nevychádza,keby to bolo tak,hneď po dobehnutí Leclerca,by ho poslali pred neho a nenechali ho za ním strácať čas…ale zas chápem,že myslenie ťa bolí…
Byt jezdcem Ferrari, potrebujes dost silne nervy a zaludek..
Je mi lito jak Lew tak Lec… tak asi vsech kteri si museli, musi a budou muset vypit kalich strategicke “horkosti” az do dna, kdyz za Ferr budou jezdit.
“Nechceli sme mu prezradiť našu stratégiu, pretože sme nechceli nič prezradiť našim súperom,”
to už sa im minuli písmenká? veď keď počítam s takou alternatívou tak si na brífíngu určím označenie tohto ťahu, FV len tliacha, narýchlo vymysleli nejakú výhovorku, len škoda že mu tie výhovorky asi vymýšľajú tí istí ludia čo aj stratégie
Vasseur sa vykrucal ako sa dalo ale mna nepresvedcil.
Ferrari strategovia to opat pokaslali a urobia to znovu, napriek Hamiltonovym vyzvam aby zbytocne nezahadzovali body.
Ze preto nepovedali Leclercovi aby prepustil poziciu, lebo mal ist do boxov - sakra - to je o dalsi dôvod viac a o to lahsie sa to da povedat !
Stále je v hre 250 bodov pre víťaza. Nikde nieje napísané, že ich získa Kimi, alebo Lando. Furt je vyhliadka na parádnu bitku o titul, tak si to vychutnajme.
Jestli se neprojevi novy motor, tak Ferrari nema jak titul ziskat, pred nimi jsou Mercedes, ten sice v zavode trochu celkove upada, nepocitam Sprinty tam ma stale velkou sanci a hlavne Mclaren vyladil auto do win polohy. Je tady druha polovina a na konci muze byt vsechno jinak.