Spoznajte sa: Audi predstavilo lakovanie svojho nového monopostu R26 | Magazín F1 - F1online.sk

Značka Sauber je definitívne minulosťou. Audi v utorok večer oficiálne prevzalo štafetu predstavením svojho vlastného tímu, ktorý začne šampionátový boj vo Formule 1 už o pár týždňov. Čo sme sa teda na prezentácii stajne dozvedeli?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224580/spoznajte-sa-audi-predstavilo-lakovanie-svojho-noveho-monopostu-r26

za mna zatial asi najkrajšie

Za mna nuda, cakal som vacsie grafické hrátky.
Na minulorocnu maketu nalepili nálepky sponzorov, nic viac.

Velká část Mercedes. U sání krapet Ferrari. Pak kousíček McLarenu a na zádí černá díra se znakem paraolympiády.

Príde mi to ako nedokončené, bavia ma tmavšie dizajny s jednou výraznou farbou ale toto ma nejako neoslovilo.

IMG_3018

Toto a plus k tomu pridať tú striebornú to by bolo fajn.

Kolikate uz je to predstaveni Audi, snad treti a to jeste neni nove auto, prehnane.

Souhlas. Krásné, jednoduché, žádná směsice barev naplácána na sobě.

Nezáživné a nudné. Vyzerá to ako nejaké generické livery vlastného tímu v F1 hre.

2 Likes

Tak Silberpfeil je aspon tymto sposobom spet .

Keby BP priplatil tak by to dizajnu pomohlo. Ale ok.

Škaredé,nevkusné. Snáď to bude jazdiť lepšie ako to vyzerá.

Za mna celkom fajn, hoci mohli byt kreativnejsi a odvaznejsi.
Striebornu mam rad a paci sa mi, len tym ako je jej vela sa az privelmi podoba na McLaren kedysi, resp. strieborne sipy/Mercedes, takze tu by som az tak dominantnu samostatne nedaval :slight_smile:

1 Like

Za mna krasne… pripomina mi to trosku McL ked to boli strieborne sipy s cervenymi doplnkami…

Nevyznas se v tom.

Odlisny tvar pontonu v horni casti, jinak to vypada ze jsme uz snad i videli nove auto, divny.

Kdyby v Audi jezdil Verstappen, tak mají nejkrásnější livery. :grinning:

1 Like

To si ty JeBo22? :sweat_smile:

Zas si mimo. Livery nehodnotím podľa toho kto v tom tíme jazdí. Verstappen jazdí v RB, a predsa som nepísal minulé roky, že majú najkrajšie.

Krasne nove Audi se mu nelibi, po padesate stejny Red Bull ho privedl k orgasmu, jak rikam byt modry fasounek, to je diagnoza.

Audi vychazi z tradice, udelal by to kazdy, zadny revolucni design se nekona ani neni potreba.