Spory s médiami nie sú novinka: Schumacher sa raz s Brundlom päť rokov nerozprával | Magazín F1 - F1online.sk

Vzťahy jazdcov a novinárov, komentátorov a reportérov sú krehké. V súčasnosti vedie menší boj s novinármi tábor Maxa Verstappena, podľa ktorého je britská tlač na strane svojich krajanov a jemu krivdí. Podobné problémy však neraz vznikajú aj medzi súčasnými a bývalými jazdcami, ktorí sa stali televíznymi expertmi. Na jeden takýto spor si spomenul Martin Brundle. Michael Schumacher s ním vraj odmietal hovoriť celých päť rokov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/179694/spory-s-mediami-nie-su-novinka-schumacher-sa-raz-s-brundlom-pat-rokov-nerozpraval

a ze alkohol je skodlivy :joy:

1 Like

Jak říká Homer Simpson, "Na alkohol! Příčinu i řešení většiny problémů :smile: "! Samozřejmě, nesmí se to brát moc doslova…

3 Likes

Náhodou taková Alpa s hřebíčkem je všelék.

3 Likes

Dúfam, že to piješ aspoň s džúsom :slight_smile:

Ferdíčka chytly zoubečky? :smiley:
Haha.

Kdepak pít, Alpa s hřebíčkem je lék. To se nedá, ale ale pár kapek na kostku cukru při kašli, nebo bolesti v krku neublíží. A jak píše @PUFF je tahle medicína na bolavý zoubek přímo elixírem. Skvělá desinfekce při úrazech. Vůni hřebíčku nemají rádi komáři a klíšťata. Po uštknutí komárem otupí šťípání. Za covidu jsem Alpu používal na desinfekci roušky a ještě se mi přes ten hadr lépe dýchalo.
A když bolí klouby, nebo tenisový loket, tak v podobě zábalu není lepšího přírodního prostředku odstranění zánětu.

Je to taková první pomoc, která by neměla chybět v žádné domácnosti. A cenově za babku.

3 Likes

Nebolí, ale čert nikdy nespí, tak proč nebýt připravený. :wink:

Tak @Ferda Ti tehdy radil, když ses schovával před zubařem, a tohle má za to :smile: .

1 Like

Od @PUFF beru tuhle připomínku jako poctu, že jsem tehdy své písmena neházel na zeď jako hrách a dopadly na úrodnou půdu. :wink:

1 Like

Můj lék je zubař. :slight_smile:
Jsem napravený.

3 Likes

Tak tudy na to! To potom jo, kdepak nějaké babské (nebo dědské :smile: ) předpotopní metody. Jenom aby ti po tom polepšení nějaké zuby ještě zbyly, podle toho kalendáře, co sem občas dáváš :smile: .

1 Like

Znělo to asi hůř než to ve skutečnosti je.
Všeho všudy mi nakonec chybí 3 stoličky. Jinak všechny ostatní mám. :smiley:
2 si asi nechám udělat. Tedy pokud to nebude stát jako nové auto. :smiley:
Ale byl jsem tam dostkrát. To zase ne, že ne. :slight_smile:

Musím říct, že to je fakt relativně pohoda. A to říkám z pozice největšího poseroutky.

1 Like

Jsi dobrej. A to říkám úplně vážně, vím, že někdo má ze zubařů blok a odstraňuje ho těžko. Já s nimi mám bohužel od dětství hodně zkušeností a jsem do značné míry rezistentní :smile: .

1 Like

Keď rozpráva o britských médiách, nemá žiadny komentátor, či reportér z inej krajiny výhrady k tej jazde za hranou ? Veď úmyselne mieri monopostom na súperov a to, že mal takéto konflikty hlavne s Ham a Landom sú predsa kôli boju o titul. Nie preto, že sú briti.
Keď nemal monopost na tituly, kolidoval pravidelne s jazdcami ferrari. Vtedy to boli talianske médiá ?
Veď to je smiešne, aké haló sa z toho robí. Myslím, že jeho konanie na trati akceptuje iba tá jedna polovica jeho fanúšikov, ktorá sa hneď ozve iba keď sa niečo podobné stane jemu. Tá druhá má akú takú sebareflexiu.