Ja by som povedal ze je to hrozné
@PUFF Si toto robí ■■■■■ ?
Teraz Ferrari vytiahne masterclass a tých 100m dá do kimiho a vyjde Puffov plán trochu inak.
Kimi - Leclerc Ferrari 2026. Však to by mali podstate full taliansky lineup
Max už moc nikoho nezajímá. Bude mít dítě a to zpomaluje.
Však už ani v Saudský nedokázal nejrychlejší monopost dostat na 1. místo.
@Ferda
Teď z dovolením krátce přehodím výhybku na jiný sport, ohledně technických kontrol v F1 bychom se asi už k ničemu nedobrali. Nepůjdeš se podívat na Zlatou tretru? Zaznamenala jsem tu neskutečně hvězdnou sestavu, která se tam chystá - Femke Bol, Níradž Čopra, Jakob Ingebrigtsen a jako hlavní hvězda Armand Duplantis! To je skoro neuvěřitelné!
Na Duplantise bych jel. Na něj mám slabost. Velkej frajer a mega sportovec a mega star atletiky.
Asi top sportovec součastnosti. Duplantis a Pogačar.
@Ferda takže určitě zajdi
Já jsem na Zlaté tretře ještě nikdy nebyl. Atletika mě nikdy moc nebrala a abych škemral Fibingerovou o podpis, tak na to mě nikdy neužilo. Hlavně ani nevím komu bych měl fandit.
Od děcka jsem spíše obletoval různé motoristicé závody po okolí. Vřesinská strž, Balcarův memoriál ve Vítkovicích, okruh Havířov-Šenov, Těrlický okruh, Vratimovská rokle a dokonce i plochou dráhu na stadionu odborářů. Několik menších závodů v okolí jsem nezmínil.
Dnes už je všechno pasé a zůstal pouze Těrlický okruh.
No jo, ale tohle je bomba! Nicméně do Ostravy kvůli tomu nepojedu, ale v televizi se už možná podívám, když bude chvíle. Fajn, že k nám někdo dokáže dostat takové hvězdy, ať už v jakémkoli sportu.
Zlatá tretra vždycky měla dobrý zvuk. Mnozí se divili, že tam dokázali dostat i takové hvězdy jako Usain Bolt.
Ale jak říkám. Jako kluk jsem se atletice sám víc věnoval, než sledoval. Občas jsem dělal orientační běh, ale jen pro zábavu bez žádných ambicí. I jednu medaili jsem získal. Ani nevím jakou.
Byl jsi někdy na plochý dráze v Polsku? Tam to je jinej svět.
Myslim, že jsem byl na Zielona Gora vs Leszno.
Asi 15 tisíc lidí, obří kotel fanoušků, atmosféra, pyro a vše.
Ty týmy mají svoje ultras normálně jak na fotbale.
Bylo tam třeba 500+ policajtů. Vstupenky na občanky. Při vstupu tě nejdřív ošahali, pak přes detekční rám, pak tě znova ošahali a pak přes další rám… Horší jak na letišti.
Nebyl. Na závody v cizině jsem byl pouze v Maďarsku a na Slovensku.
Poláci patří mezi elitu snad dodnes. Nejen na škváře, ale i na ledu mají dobré jezdce. Občas shlédnu náhodně nějaký závod, ale moc se jich v telce nevysílá.
Zajdem:
Můžeme, mám to docela kousek.
Trinec jako mesto me dost mile prekvapuje
Třinec je gorolské město, kde jsou hutě a tam se musí makat pořádně tvrdě. Samotný kraj je taky docela tvrdý i když moc krásný. Proto je každé zpestření vítané.
Čadca a okolí?
Ja Trinec jako mesto moc neznam, mam ho v rejstriku jako znecistovatele , mozna uz to ani neni pravda, ale o lidi se staraji vzorne, kvalitni hokej, okruh, golfovy resort je opravdu kvalita, jsou horsi pripady. Co se tyce okoli, to je krasny…
Třinec jsou poslední ocelárny v republice a máš pravdu, že se tam s odsířením asi moc nepohlo. Nejčistější a nejmodernější byla NHKG, ale tu naší schopní politici dali Indovi a ten ji vykradl. Jak dopadla Poldovka známe všichni.
Jestli ještě jede Podbrezová netuším. A Košice jedou asi dobře.
Jo, ty to beres odborne, ja tuhle vymozenost nemam, fakt ze Trinec znam jen z projizdeni ze me dela statika. Taky to mesto trpelo tim ze pres nej tahli vsechny cesty TIR, nevim jestli uz maji objezd.
Za komančů jsem na ocelárně dělal, proto nějaké drobné informace ještě mám.
Když jsem tam někdy před šesti léty projížděl, tak se tam už něco stavělo. O kolik dálnice postoupila netuším, ale obchvat by už hotový být mohl.