Sportovní neděle

Takže klidně spěte. To zas bude crashshow. :smiley:

Příprava na nováčky z F1. :slightly_smiling_face:

image

Arvid krásné šesté místo.
Staněk bohužel neustál závěr.

1 Like

Nechápu že ho nepřezuli, měl by na konci hodně dobrou pozici.

1 Like

Možná by se propadl hodně hluboko.

Však tam jelo za ním do boxů dost lidí, měl by z nich nej pozici, stálo to za to. Tohle byl další propadák. I jeho parťák myslím 9 :man_facepalming:

1 Like

Tak to mi uniklo. Škoda.

Arvid šestý? To se možná podívám ze záznamu. Jak se to podařilo, nestandardní průběh? Kvaldu měl hodně špatnou.

Většinou postupoval nahoru po chybách druhých. Celkem zajímavý závod.

Dík. Tak to je super.

Teď jsem se dokoukala na záznam, ale on zajel moc hezký závod! Tohle bylo potřeba, zisk 10 míst ve sprintu se nevidí denně. Po pěkném startu sbíral jednoho po druhém vlastními silami a zjevně hezky pošetřil gumy. No a zisk dalšího místa v poslední zatáčce byla jenom třešinka na dortu. Udělal mi radost, kocourek :smile: .

Říkám to furt, že kocourek má velký talent. A jestli ho Helmut nezničí, tak už možná v příštím roce bude jezdit v F1 podobně jako dnes Kimi. :slightly_smiling_face:

Dokonca majú aj rovnaké iniciály K. A. - Kimi Andrea a Kocourek Arvid.

2 Likes

No zase na rovinu, on je myslím trochu chráněná zvěř a oblíbenec pana doktora… Ale zatím si to i zaslouží, takže pokud půjde všechno jak má, dá se v F1 očekávat možná už příští rok.

To jsem zase něco napsala :smile: .

1 Like

Nestává se často, aby měl jezdec tak milou přezdívku ještě před vstupem do F1. :slightly_smiling_face:
No uvidíme jaké ledy se v RB pohnou. Dnes jel dobře i Tsunoda.

Z Júkiho mám taky radost, myslím, že pokud se bude nějak slušně držet, nikdo ho vyhazovat nebude a všichni budou naopak rádi, že se našlo nějaké ucházející řešení. Sám se sice minule cítil na pódium, ale to je zatím trochu mimo realitu.

V RB dnes mají trochu vyjímečný stav. Uvidíme jestli se týče pouze tohoto závodu, nebo se nějaké blechy přenesou i do dalších klání.

Dneska celý Grid na Norrisa taký že: