Na mě to vyskočilo teď večer, myslela jsem, že už se ani nikde nejezdí. Naší Tereze můžeme jenom držet palce, věřím, že by se jí mohlo podařit nějak slušně zrehabilitovat. No jo, co k tomu říct…
Dal bych povinnost na lyžování páteřák…
Ten nemají ne?
Já se bojím takové články i číst. Tak moc je mi jich líto.
Mají a mají na zádech i airbag, to neni zavedené tak dlouho, ten se nafoukne při určitém přetížení…ten hodně pomohl. Nejhorší jsou pády hlavou dozadu no.
Příští rok se jede v Cortině olympiáda, ta 2023 zrušila 4 zavodnice během vikendu a včetně Shiffrinové, ale nejhorší pad tam měla Valerie Grenier, která se z toho dostala překvapivě rychle.
Aha, tak to jsem neveděl.
Byli jsme před nějakým tím rokem ve Schladmingu a zaznamenali vzpomínky na místního rodáka Josefa Walchera, mistra světa ve sjezdu. Ve 24 letech vyhrál mistrovství, ve 28 ukončil kariéru a ve 29 letech se přímo v rodišti zabil při benefičním závodě, nechal po sobě tři malé děti… To nevymyslíš!
Určitě to je nebezpečnější než F1. to je na 100%…
Dnes jsou v F1 v podstatě jak v bavlnce. Můžeš to prásknout i v 300.
Upřímně řečeno, nebezpečnější než F1 je asi dnes víc sportů… Ale to není chyba F1, nechci se dívat na smrťáky.
Určite ste zachytili aj to, že na lyžovačke teraz v marci zahynul váš bývalý hokejista Tomáš Klouček vo veku 45 rokov.
Myslím, že narazil na pevnou překážku na sjezdovce, tohle je hrozně nebezpečné. Ani se mi to nechce psát, ale na druhou stranu je dobré tyhle věci připomínat, aby na ně lidi pamatovali. Takhle se kdysi v mém druhém zaměstnání zabil kolegovi pětiletý vnuk při sáňkování… Máma ho chytala dole pod kopečkem, a najednou sjel jiným směrem, nabral rychlost a narazil do stromu, hrozné.
Ale možná jsme moc vážní, přitom se nám blíží závodní víkend! Je to moje vina, sypu si hlavu popelem . Budeš taky ponocovat kvůli FP1?
Vôbec sa neobviňuj, len si posunula informáciu. Sú to vážne veci, ale aj také sa v živote dejú.
A čo sa týka tréningov, tak kvôli nim nebudem hore, pozriem si pravdepodobne až kvalifikáciu.
At ten nejsou jen crashe. Vonová si dala Streif v noci.
Ten vršek a spodek travers v Kitzbuhlu je noprostej brutál.
Nebud na ty Pardubice furt tak zlej. Je to docela hezký á město vesnice.
A vaří se tam hodně perníku
Perník bych si dal.
Připomněl jsi mi dětství, když jsme psali na dopis tetičce zásadně “Dobruška u Opočna” .
@spineIesssheep
Pozerám, že Pardubice so zástupcom spinelesssheep a Hradec so zástupcom Puffom ležia blízko seba a počet obyvateľov je podobný. Je medzi nimi asi citeľná vzájomná rivalita, či?
Nene, já jsem Praha, pro nás je vesnice, jak Hradec tak Pardubice. Pro nás je vesnice všechno.
Pamätám si ale, že v minulosti si tu dával nápovedu ohľadom Tvojho bydliska a tá nápoveda bola Breaking Bad, čiže perníkový tatko a tým pádom perník, teda jasné Pardubice, tak neviem.