Sparta byla za komančů nejvíce protlačovaná. Slávku už brali fandové jako skoro normální tým, ale na Klokany se už dívali skoro jako na utlačované.
Tak takové větší město v ČR má 90-100 tisíc lidí, takže by Praha měla mít více klubů.
Škoda, že druhé největší město v ČR je totální propadák. Velká škoda pro celou soutěž.
Tak býval tam ještě Žižkov, ale to tam nebyla asi zase Dukla, aspon myslím…fakt v tom nemám přehled.
Klokani se tam drží mi přijde pořád, ale určitě nic nehrajou.
Viktorka je taky známá.
Žižkov jasný… Ivan Horník.
A Bohemka tam měla 2 družstva. Bohemians Praha 1905 a FC Bohemiams Praha, myslím Střížkov.
Tam se nějak soudili o název nebo už nevím.
Ale tak nejvíc byla si protlačovaná Dukla, ne? Možná kdybych se za komančů narodil, tak bych to viděl jinak, ale jsem prostě Sparťan, smiřte se s tím.
Jasný, tak do Dukly se chodilo na vojnu, tak tam hráli nejlepší hráči z republiky. Od revoluce to je bída.
Sparta hlavně v 90. letech totální tlačenka.
Dukla Jihlava a Trenčín v hokeji ano, ale ve fotbale měla vždy prim Sparta.
V motorismu byla Dukla taky hodně velký pojem.
padre Pelta.
Tak do Dukly se chodí v podstatě pořád. Každý český vrcholový sportovec je v podstatě v Dukle.
Všichni jsou vojáci z povolání. Železný, Špotáková, Šebrle atd.
Sportujou a pak po kariéře dostanou hezky doživotní rentičku. Krásný.
To je další z mnoha podvodníků ve fotbale.
A vesele funguje dál. Je to šéf Jablonce.
Smutný jak Briatore.
Když podávají dobré výkony, tak zcela zasloužené. Na spoustu mistrů světa se ČSSR vysjala a skončili na úrovni bezdomovců.
Ale když si vezmu co prosklo na FIFU nebo v Itálii jednou, tak tohle bylo ještě možná v poho.
Ono je to všude stejný…
Zazpíval jsi tu hymnu hezky
Vyjímečně hezky zazpívané. Většinou ji zazpívají tak, že i nástup trestu vyzní příjemněji.
Já nestárnu, no. Díky.
Dnes budou jezdci GP závod běžet?
V kolik míváš večerku?
Vysvetli mi niekto, co sa to deje v MotoGP? Ako je mozne, ze tak tesne pred startom mozu menit motorky? Nie je to zakazane?