Sportovní neděle

Sparta byla za komančů nejvíce protlačovaná. Slávku už brali fandové jako skoro normální tým, ale na Klokany se už dívali skoro jako na utlačované.

:face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Tak takové větší město v ČR má 90-100 tisíc lidí, takže by Praha měla mít více klubů. :smiley:

Škoda, že druhé největší město v ČR je totální propadák. Velká škoda pro celou soutěž.

Tak býval tam ještě Žižkov, ale to tam nebyla asi zase Dukla, aspon myslím…fakt v tom nemám přehled. :smiley:
Klokani se tam drží mi přijde pořád, ale určitě nic nehrajou. :smiley:

Viktorka je taky známá.

Žižkov jasný… Ivan Horník.
A Bohemka tam měla 2 družstva. Bohemians Praha 1905 a FC Bohemiams Praha, myslím Střížkov.
Tam se nějak soudili o název nebo už nevím.

Ale tak nejvíc byla si protlačovaná Dukla, ne? Možná kdybych se za komančů narodil, tak bych to viděl jinak, ale jsem prostě Sparťan, smiřte se s tím. :stuck_out_tongue: :smiley:

Jasný, tak do Dukly se chodilo na vojnu, tak tam hráli nejlepší hráči z republiky. Od revoluce to je bída.
Sparta hlavně v 90. letech totální tlačenka.

Dukla Jihlava a Trenčín v hokeji ano, ale ve fotbale měla vždy prim Sparta.
V motorismu byla Dukla taky hodně velký pojem.

padre Pelta. :hugs: :grinning:

3 Likes

Tak do Dukly se chodí v podstatě pořád. Každý český vrcholový sportovec je v podstatě v Dukle.
Všichni jsou vojáci z povolání. Železný, Špotáková, Šebrle atd.

Sportujou a pak po kariéře dostanou hezky doživotní rentičku. :slight_smile: Krásný.

To je další z mnoha podvodníků ve fotbale. :slight_smile:
A vesele funguje dál. Je to šéf Jablonce.
Smutný jak Briatore.

1 Like

Když podávají dobré výkony, tak zcela zasloužené. Na spoustu mistrů světa se ČSSR vysjala a skončili na úrovni bezdomovců.

1 Like

Ale když si vezmu co prosklo na FIFU nebo v Itálii jednou, tak tohle bylo ještě možná v poho. :grinning:
Ono je to všude stejný… :face_with_spiral_eyes:

1 Like

Zazpíval jsi tu hymnu hezky :slightly_smiling_face: :+1:

3 Likes

Vyjímečně hezky zazpívané. Většinou ji zazpívají tak, že i nástup trestu vyzní příjemněji. :stuck_out_tongue:

3 Likes

:grinning: Já nestárnu, no. Díky. :heart:

1 Like

Dnes budou jezdci GP závod běžet? :grin:

V kolik míváš večerku?

Vysvetli mi niekto, co sa to deje v MotoGP? Ako je mozne, ze tak tesne pred startom mozu menit motorky? Nie je to zakazane?