Sportovní neděle

wow, to skore je děsivý. :face_with_peeking_eye:

1 Like

Ale teď v poslední době nehrajou úplně zle…
Akorát nejsou výsledky.

Spíš ten klub je prohnilej skrz naskrz

Tak to jsem rád, že jsem Budějkama jen projížděl, ale nikdy tam realně nebyl. :smiley:
No tak snad si je namažete taky na chleba.

Máš těžké turistické nedostatky, když jsi ještě nenavštívil mastné krá,my v Budějicích.

1 Like

■■■■■? myslíš jako ty ■■■■■, ne tamty ■■■■■? :laughing:

1 Like

Musíš jít za lákavou vůni a určitě se nespleteš. :yum:

1 Like

Tak Budvar přímo z trubek v Budějkách by taky nemusel být špatnej. :wink:

Budvar stále patří k vysoce kvalitním pivům. Myslím, že je stále ještě českým majetkem.

1 Like

Jede se dneska jestě něco? Motorky v USA, …?

1 Like

Měl by se jet NASCAR.

1 Like

Hlavně ty motorky :slightly_smiling_face: Snad už to Salačovi vyjde. U MotoGP z toho MM dělá nudu kde Bagnaja není schopný jakéhokoliv odporu.

2 Likes

Viděl jsem závěr minulého zavodu a MM se tam dlouho vyvážel za bratrem i když byl zjevně rychlejší… :thinking: Teda myslím, že to byl poslední závod, teď nevím.

stream:
https://aceztrims.pages.dev/m0t0/

3 Likes

Mi se Moto GP přestává líbit. Je tam tolik elektroniky, že na jezdcích už záleží stále méně a méně. V překladu je to taková nafukovací panna v motosportu.

Má tam bráchu a prostě si trochu hraje. Je uplně jinde.

2 Likes

Jako letos to moc šťávu díky výše zmíněnému nemá, a Ducati to má pevně v rukách už nějakou dobu. No je ale vidět že jezdec rozdíl stále v motorkách dělá, viz MM v té Ducati. Chce to k němu nějakou střelu.

2 Likes

Ale nebýt v Ducati MM, jeho brácha by jel o titul :+1:

2 Likes

Markýzové mají oktany v krvi, ale kolik chybělo a Mark už nejezdil.

1 Like

Hezký závod malorážek. :+1:

Žel je mokro, a Salač je teď na vodě velmi špatný. Nedivím se že zariskoval s pneu do sucha, protože kdo viděl tréninky tak prostě vůbec nebyl konkurenceschopný. Jako je to divný a dříve na vodě jezdil slušně, teď tam s tím má očividně velký problém.

3 Likes

tam někdo pořádně zahodil motorku teď. :no_mouth: