wow, to skore je děsivý.
Ale teď v poslední době nehrajou úplně zle…
Akorát nejsou výsledky.
Spíš ten klub je prohnilej skrz naskrz
Tak to jsem rád, že jsem Budějkama jen projížděl, ale nikdy tam realně nebyl.
No tak snad si je namažete taky na chleba.
Máš těžké turistické nedostatky, když jsi ještě nenavštívil mastné krá,my v Budějicích.
■■■■■? myslíš jako ty ■■■■■, ne tamty ■■■■■?
Musíš jít za lákavou vůni a určitě se nespleteš.
Tak Budvar přímo z trubek v Budějkách by taky nemusel být špatnej.
Budvar stále patří k vysoce kvalitním pivům. Myslím, že je stále ještě českým majetkem.
Jede se dneska jestě něco? Motorky v USA, …?
Měl by se jet NASCAR.
Hlavně ty motorky Snad už to Salačovi vyjde. U MotoGP z toho MM dělá nudu kde Bagnaja není schopný jakéhokoliv odporu.
Viděl jsem závěr minulého zavodu a MM se tam dlouho vyvážel za bratrem i když byl zjevně rychlejší… Teda myslím, že to byl poslední závod, teď nevím.
Mi se Moto GP přestává líbit. Je tam tolik elektroniky, že na jezdcích už záleží stále méně a méně. V překladu je to taková nafukovací panna v motosportu.
Má tam bráchu a prostě si trochu hraje. Je uplně jinde.
Jako letos to moc šťávu díky výše zmíněnému nemá, a Ducati to má pevně v rukách už nějakou dobu. No je ale vidět že jezdec rozdíl stále v motorkách dělá, viz MM v té Ducati. Chce to k němu nějakou střelu.
Ale nebýt v Ducati MM, jeho brácha by jel o titul
Markýzové mají oktany v krvi, ale kolik chybělo a Mark už nejezdil.
Hezký závod malorážek.
Žel je mokro, a Salač je teď na vodě velmi špatný. Nedivím se že zariskoval s pneu do sucha, protože kdo viděl tréninky tak prostě vůbec nebyl konkurenceschopný. Jako je to divný a dříve na vodě jezdil slušně, teď tam s tím má očividně velký problém.
tam někdo pořádně zahodil motorku teď.