Stíska ti riťku ako vidím
Vzpomínám si jak zpočátku byl mimo Mercedes “konečně” s úsměvem a jak že ho poslouchaj a jak že si to užívá. Žel pak dlouho vzadu si to vždy vybere svou daň.
To ano a o to ho to hnevá, že Bottas je jeden z top midfield jazdcov a solídna dvojka do top tímu
bottas podla mna najviac utrpel na fuzii Sauber/Audi … auto sa nevyvijalo a on sa motal na konci pola, necudujem sa, ze to povazuje za chybu, ale udivilo ma toto vyjadrenie, pride mi, ze to extremne dlho drzal v sebe, mozno uz po prvom roku a teraz konecne to povedal
Bottas v Mercedesu dosáhl svého maxima a končil už dost vyšťavený. Už si nepamatuju, jestli měl lepší možnost než AR, která nebyla ani tehdy bůhvíco, a těžko říct, co od toho čekal. Prostě tým druhé poloviny pole. Teď pravděpodobně normálně končí kariéru jako mnoho jiných před ním, pokud čekal něco lepšího, tak je asi trochu mimo realitu. Možná po něm ještě někdo sáhne za rok-dva, ale v tom případě pravděpodobně zase na podobné místo.
Vyšťavený. Spíše si říkal, že proč bych měl Hamíkovi pomáhat, když jste mě kopli do zádele.
ono s tym Cadillacom sa otvaraju pomerne slusne moznosti pre pilotov typu Bottas, Perez (ak sa potvrdia klebety, ze dnes po pretekoch ohlasi koniec zavodnej kariery), Ricciardo atd … Sam som zvedavy koho tam podpisu a ci to bude nejake klasicke americky pompezne ohlasenie
A tím si pro případné lepší angažmá pomohl? Pokud bylo jeho vlastní rozhodnutí jezdit jako tělo bez duše a “nepomáhat Hamíkovi”, tím míň se nemůže divit kde skončil.
Myslím, že spíš na to neměl než, že by nechtěl pomáhat. Tam se jela jiná liga.
“Chce to pro začátek zkušeného jezdce”, já vím. Jenom nevím, kdy se to osvědčilo od doby Schumiho v Mercedesu, pokud tam opravdu vybudoval to, co jsme potom viděli. Ale každopádně budou k dispozici další dvě místa, uvidíme, jak k tomu Cadillac přistoupí.
Třeba RB to taky budoval s Coulthardem, kterej byl na tu dobu v podstatě už dědek.
Sauber o něj měl zájem okamžitě, ale určitě jednal i s dalšími týmy. Očekával jsem návrat do Williamsu, ale ten potřeboval platiče.
Vzpomínám si jak Bottas uhýbal Emilovi. Živě jsem si představoval jak do vysílačky říká “prosím pane”.
Ano, určitou dobu jim asi z jejich pohledu vyhovoval. Jak zacítili šanci, vyměnili ho za mladší pušky a hned měli s 21letým Sebastianem vicemistra. Co to přineslo Coulthardovi těžko říct, asi totéž, co tahle štace Bottasovi. Nakolik to Coulthard vybudoval těžko říct, třeba naopak viděli, že už nestačí.
Staněk do Invicty. Letošní mistři světa.
F1 nemá kam uhnout.
No tvl, to mi vyrazilo dech! Těším se, že bude moct ukázat, co v něm doopravdy je, ať už je to co je to, a my budeme mít v F2 svého zástupce. Ale kdybych řekla, že tomu rozumím, tak bych kecala .
Sotva zalepil sezónu a teď je u šampionů.
Ten musel dělat doma hrozný scény.
Pokiaľ ani teraz nebude v boji o titul, tak na to nikdy nemal.
Taky žasnu. Snad se nejedná o smlouvu omezenou třeba na první kvartál.
Určitě mu to přeju a budu mu fandit ze všech sil. Nakonec mu bude teprve 21, to ještě na F2 v pohodě je. Asi pokud by mu to mělo přinést třeba šanci na rezervního jezdce v F1, byl by to obrovský úspěch.