Sportovní neděle

A ještě je za takovou hru placení. Přesto věřím, že spoustu diváků potěšil. :grin:

1 Like

Měl by mít někde 3-4 mil. kč měsíčně. To bys dal i ty po 6 Radegastech. :slight_smile:

Po šesti Radegastech bych měl vestibulární syndrom. :grin:

Dívčiny právě jedou kvaldu. Zatím vede Pin.

Koukám na to. Je to hrozná sranda. :smiley:

Nesměj se nám!!! Pin to přeju, od začátku sezóny je mi jí pořád ještě za ten první závod líto…

Vozy jsou oproti F1 srandovní, jsou slušně ovladatelné a je s nimi zábava. Holky jsou šikovné a dokážou se mezi sebou rvát a přitom mají mezi sebou respekt.
Možná by to chtělo mezi ně strčit aspoň jednoho kluka, ať dají svým ženským genům úplnou volnost. :grin:

Že by se proti němu spojily, nebo by se naopak o něj popraly :smile: ?

Byla to škoda teď to chybí. I když Abby od té doby jede vlastní ligu.
Vyjezdit double pole proti Abby je velký úspěch.

Hlavně l před Q dostala radu a podporu od toho nejlepšího. :slightly_smiling_face:

1 Like

Líbil se mi ten pitstop, kde vyměnili pneu z jedný stran, a dali je na druhou. :grin::grin:

1 Like

Spíše jak by se kvůli němu nakrucovaly. :grin:
Hodiny sem, hodiny tam. :crazy_face:

Dnes? Já celou kvaldu neviděl.

Vypadá jako somrák ze slumu.

Si tak nefanděte :smile: !

Co je na fandění špatného? :slightly_smiling_face:
Navíc z vlastní zkušenosti vím jak se o mě babky na pinčusu starají a jak se mě snaží vykrmit samými laskominami. :pancakes:

Tak ony vědí, že si s tebou moc nezahrají, tak ti dají alespoň najíst, abys příště přišel znovu.
Nějakého sběrače míčků totiž potřebují. :stuck_out_tongue:

4 Likes

Babky hrají pinčus o šest roků déle než já, takže jsou lepší. Až se s nimi srovnám, tak asi opravdu budu chodit domů hladový. :grin:

1 Like

Právě začíná sprint F2

Tak u holek už je hotovo, Doriane Pin má vítězství, ale Abbi Pulling je celková vítězka a už ji ani teoreticky nemůže nikdo předehnat. A zaslouží si to, měla krásnou sezónu.

1 Like

Holčiny byly moc šikovné. Pin mi po startu svou stopou připomínala Jarna. Abbi se před ni neměla kudy dostat, ale nedělala hlouposti a jasně si dojela pro titul.
Kéž by se Renaultu dařilo stejně i v F1.

1 Like