A ještě je za takovou hru placení. Přesto věřím, že spoustu diváků potěšil.
Měl by mít někde 3-4 mil. kč měsíčně. To bys dal i ty po 6 Radegastech.
Po šesti Radegastech bych měl vestibulární syndrom.
Dívčiny právě jedou kvaldu. Zatím vede Pin.
Koukám na to. Je to hrozná sranda.
Nesměj se nám!!! Pin to přeju, od začátku sezóny je mi jí pořád ještě za ten první závod líto…
Vozy jsou oproti F1 srandovní, jsou slušně ovladatelné a je s nimi zábava. Holky jsou šikovné a dokážou se mezi sebou rvát a přitom mají mezi sebou respekt.
Možná by to chtělo mezi ně strčit aspoň jednoho kluka, ať dají svým ženským genům úplnou volnost.
Že by se proti němu spojily, nebo by se naopak o něj popraly ?
Byla to škoda teď to chybí. I když Abby od té doby jede vlastní ligu.
Vyjezdit double pole proti Abby je velký úspěch.
Hlavně l před Q dostala radu a podporu od toho nejlepšího.
Líbil se mi ten pitstop, kde vyměnili pneu z jedný stran, a dali je na druhou.
Spíše jak by se kvůli němu nakrucovaly.
Hodiny sem, hodiny tam.
Dnes? Já celou kvaldu neviděl.
Vypadá jako somrák ze slumu.
Si tak nefanděte !
Co je na fandění špatného?
Navíc z vlastní zkušenosti vím jak se o mě babky na pinčusu starají a jak se mě snaží vykrmit samými laskominami.
Tak ony vědí, že si s tebou moc nezahrají, tak ti dají alespoň najíst, abys příště přišel znovu.
Nějakého sběrače míčků totiž potřebují.
Babky hrají pinčus o šest roků déle než já, takže jsou lepší. Až se s nimi srovnám, tak asi opravdu budu chodit domů hladový.
Právě začíná sprint F2
Tak u holek už je hotovo, Doriane Pin má vítězství, ale Abbi Pulling je celková vítězka a už ji ani teoreticky nemůže nikdo předehnat. A zaslouží si to, měla krásnou sezónu.
Holčiny byly moc šikovné. Pin mi po startu svou stopou připomínala Jarna. Abbi se před ni neměla kudy dostat, ale nedělala hlouposti a jasně si dojela pro titul.
Kéž by se Renaultu dařilo stejně i v F1.