Sportovní neděle

Já jsem sugarfree človek už.

V každém případě respekt, dnes bylo zase jednou peklo. Ale těžko říct, kolik z toho byl tuk a kolik voda :woman_shrugging:.

Neboj… už jsem to doma dohnal zase zpátky. :smiley: :slight_smile:
To nemělo být jakože jsem něco zhubnul, ale jen tak pro zajímavost kolik toho amatér může vypotit za 2h tenisu. :slight_smile:

Tak to potom jo :slight_smile: .

1 Like

Já dnes pomáhal zeťákovi na střeše sundávat kvůli nové krytině kolektory. Taky jsem vypotil dva litry. Aspoň jsem si trochu oživil opálení. Na moři se bude hodit. :upside_down_face:

Co tam bude dávat?
Jsem viděl střešní tašky, které jsou rovnou už solární mini panely. :smiley:

Je tam šindel a půjde tam plech. Ty kolektory nejsou fotovoltaika, ale termika. Trubicové od Viessmannu. Mají 15 roků a ještě hodně dlouho poslouží.
Nejsem si jistý, že by fotovoltaické tašky měly budoucnost. Hodně propojování a každý spoj je potencionální problém.

Má malou nosnost? Nebo proč tam nedá nějaký pořádný tašky?

Malý sklon střechy. 15-20°. Pod tašky by teklo.

Netieklo. Betónová krytina (taška) sa dá použiť už od sklonu 7° (napríklad Bramac Max a ďalšie).

Ja som bol dnes na kúpalisku a tiež som asi trochu schudol. :slightly_smiling_face:

To je sice hezké, ale když potřebuješ do střechy zakomponovat konstrukci na kolektor a průchodku na solární potrubí, tak nastává problém.

Právě začíná sprintový závod F3. :racing_car:

Koukám, koukám. Arvidovi se poslední dobou tolik nedaří, ale to nevadí. Taky má ještě čas.

Na startu hodně probrzdil a plošky nikdy žádnému vozu nesvědčí.

1 Like

Jj, taky jsem si všimla. No a teď je asi vůbec hotovo :woman_shrugging:.

I kdyby ještě přišel restart, tak se z dvanácté pozice moc velké zázraky udělat nedají.

Ale on bude konec pro všechny, možná stihnou jedno kolo?

Nervozita stoupá. Klidně může být restart do první zatáčky jako v INDY.

No prosím, tak si kluci ještě zazávodili. Tyhle závody jsou hrozně krátké, většinou se opravdu závodí pár kol. Ale co…