A to si říkal, že už žádnou medaili nedáme
My ne. Martin jo.
Neskutečně si je tam namazal na chleba
Jako hodně s přehledem
Furt jsem čekal, kdy vypne a kdy ho dojedou.
Ale tohle byla kočka myš.
Fenomenální výkon.
Ten 16-ročný Quincy Wilson tú štafetu 4x400m tímu USA dosť pokazil. Pri predávaní kolíku už nevládal.
Tak v 16 letech na olympiádě
Pepa Dostál…
A najednou je to docela úspěšná olympiáda. Paráda.
No co se týče počtu mediali, tak si myslím, že reálně bylo ve hře 10, máme 4 ale výkony v kajaku super
Škoda, že byl Vadlejch o Honzu na 4. místě.
Naši veslaři a pádlisté patří ke světové elitě už hodně dlouho.
Jojo, ale těch umístění těsně za medailemi je dost. Někde chybělo více štěstí, dejme tomu - hlavně kanoe, kayak divoká voda. Určitě toho mohlo být víc, ale tohle to dost zachránilo.
Vadlejch, 2x debl v tenisu, skok do dálky…
Ještě, že je dneska hod oštěpem ženský a skok vysoký
Dneska večer dvě finále, nepočítá se tam s top 5 ani u jednoho, ale bylo by skvělý překvapit
Tak ten jeden střelec si prý pořádně neutáhl řemínek nebo co… a skončil 4.
Ale to se asi nečekalo…
Pak asi Lipták propadl… A Siniakova s Krejčíkovou… to měla být jistota.
Nejvíc je mi líto Adama Ondry. To je naprostej fenomén lezení - 7 násobný vítěz světového poháru, 5 násobný mistr světa, ve skalním lezení s přelezem 9c (Silent), který se nikomu nepodařilo zopakovat - no a minulou olympiádu v té kombianci bylo nesmyslné rychlostní lezení, teď by vyhrál na obtížnost, kterou ovšem oddělí samostatně od Boulderu až v Los Angeles za 4 roky…
Tomu jsem to fakt přál - dneska podobně dopadla i Mori Ai z Japonska (chvili jsem myslel, že je to Juki), která se na obtížnosti dotkla topu a nemá nic.
Jako od Dostála jsem si dost sliboval a on velmi přesvědčivě Ta jeho baba má ještě co dohánět no
U nás je velmi nedoceněný. V lezeckém světě to je bůh, a to po celém světě.
Jestli se obtížnost rozděluje, tak to zvládne i v 35…
Akorát se na to bude specializovat více lidí, takže to bude vyrovnanější a zase bude rozhodovat spíš čas než kam kdo vylezl. Teď jsou v tom nůžky více rozevřené.