Sportovní neděle

Už to začíná.

RB si vybral veľmi divne 18; sád softov. Vedia, že toto má testovať long runy a nie kvalifikáciu???

Mercedes žádnou žlutou a RB pouze jednu sadu?

RB asi počítá s mnoha zastávkami kvůli úpravám. To by mohlo znamenat, že přijedou s vozem v dost surovém stavu, což by nikoho nemělo překvapit, když loni vývoj nového vozu kvůli boje o titul odsunuli do pozadí.

@vlasto v Pramacu bude veselo

2 lajkov
1 lajk

som videl na videu. Srandičky, srandičky, ale Toprakovi začína riadne zapaľovať. Už aj Marc Marquez vyhlásil, že Toprak nemá žiaden rešpekt a ide vlastnú ligu.

1 lajk

2026 je pred zmenou pravidiel posledna “high tech” sezona MotoGP na dlhsiu dobu

3 lajkov

To už budú 850-ky. Som zvedavý, koľko koní z nich dostanú.

https://www.youtube.com/shorts/_9K_TvD6rMo?feature=share :smiley:

2 lajkov

Teflonové botičky? :slightly_smiling_face:

Šibe im, obom. Mali by radšej špekulovať, ako tie dve kolobežky popohnať, lebo ducatti im naložia kolo

1 lajk
1 lajk
1 lajk
1 lajk

Hlásím, že se dnes rozjela druhá nejvyšší série NASCAR. Ale pozor, už se nejmenuje Xfinity, ale United Rentals.

1 lajk

Jak to vůbec máš se sledováním F1, pořád F1TV, nebo už máš přístup k Nova 5? Pamatuju si, že Tě nějak odstřihli…

Stále F1 TV. Mohl bych mít O2, ale ti nemají do našeho baráku natáhnutou optiku, tak na ně kašlu.

Titulky jsou sice jistým omezením, ale rozsah nabídky F1 TV mi maximálně vyhovuje.

1 lajk

Je to tak. Já sice mám kabelovku včetně Nova Sport, ale F1TV si nechávám pořád. Za tu cenu super služby, radši ušetřím na něčem jiném.

1 lajk

Jediné co mi vadí je, že se dívám stále ještě na monitoru. Chytrou telku sice mám, ale díky své jisté averzi ji stále nemám propojenou s počítačem.:sweat_smile:

1 lajk

Oprava. Nový název NASCAR2 je Railly.