Tak jak? Já jsem to shlédla, upřímně řečeno mě to zase bůhvíjak nevtáhlo, ale špatné to nebylo. Jestli se někdy podívám ještě jednou si musím rozmyslet a trochu to vstřebat. Co Ty?
Já jsem to před koncem přepnul na Comback. Myslím si, že Ferrari si zaslouží jinou úroveň.
Děj byl nudný, táhlý připomínající spíše smuteční prostředí, než závodní. Počítačové scény by udělal lépe i Karel Zeman. Ty mě dorazily.
Měl ho chytnout do lasa. 
Asi máš pravdu. Vlastně ani nevím, co jsem od toho čekala.
Nic nečekat od ajťáků, kteří tenhle film z velké části vytvořili je asi to nejrozumnější.
Já bych řekla, že hlavní je asi dobrý scénář a jeho zvládnutí, aby film měl spád a nerozpadal se do jednotlivých obrazů. Nicméně Tvoje hodnocení ajťáků mně už chybělo
.
Jenže mi to vážně připadalo, že celý film byl vytvořený AI a herci byli pouze předlohou.
Víš co, já rozlišuju filmy podle toho, jestli mě dokážou udržet v napětí celou dobu, nebo se zároveň zabývám něčím jiným. Tohle byl ten druhý případ. Někdy dám filmu druhou šanci a v několika málo případech jsem změnila názor. To si musím ještě rozmyslet
.
Podpíše ho ešte vôbec niekto alebo to zabalí?
Nemohl jsem se prestat smat, to je tak ceske az to nejni mozny 
Nevim, podle mě by bylo rozumný napřed počkat co bude v roce 2026…
Lewis ve Ferrari byt nechce, urcite uz ma nekde domluveny prestup, chce titul ten tym neni schopny dorucit mistrovske auto. Russell se pochlubil ze ma jen 1+1, Kimi nebude mit na vice let. Budto tam pujde Bearman, tomu bych i veril nebo Kimi jako Ital.
A ty si myslíš že Lewis bude chtit ještě přestoupit jo? Jakože se vrátí do MB? Podle mě Ferrari je jeho poslední štace, ale nevím samozřejmě no…
Zase říkal, že dokud tam je Alo, tak bude taky. Pravděpodobnost, že oba spolu skončí příští rok je dost vysoká.
Urcite to neni posledni angazma. Ve hre je i Mclaren, tomu by zase nasvedcoval pokles vykonu Oscara, takovou vec neutajis a Norris je tam doma.
Pak jeste volani Neweyho a cesta do Astonu. Alonso byl onehda dost na Lewise sprostej 
Nemohl uvěřit, že nekdo muže jet bez brzd.
Jen náhoda, že to byl zrovna Lewis, kritiku by schytal každy od Alonsa.
Veľa ľudí mu predpovedalo osud Alonsa a Vettela vo Ferrari, ale takýto prepadák nečakal snáď nikto.
Toto je skôr osud druhého jazdca RB len v červenej farbe.
To jsou strašný straky Ferrari fans