Toto je ja niečo ohľadom Leclerca
Livetiming ide filtrovať
Nová doba, už ani 24 súťažných víkendov nie je dosť …
Zatiaľ letí slušne, snáď technika bude poslušná.
Pekná reklama na GT3jky aj na Hermanna
(Čakal som že top 5 bude úspech… ale Max je Max)
Akože top5 z 5 áut bude úspech?
top 5, když jsou celkově 4 ve stejné kategorii, tak to bude úspěch
Divnej sport, když soupeř je Tiago Monteiro, kterej hořel v Joradnu a Midlandu před 20 lety
Tam jsou jen 4 v té kategorii? A 2 z nich amatéři ne?
Kludne nam vysvetli tie pitstopy, lebo ja to tiez neovladam a predpokladam, ze vacsina ludi z tohto fora tiez nie.
V sérii Nürburgring Endurance Series nejde při zastávkách v boxech o rychlost. Každá zastávka má minimální dobu trvání. Typická zastávka GT3 na Nordschleife proto trvá kvůli pravidlům přibližně 3 až 3,5 minuty, včetně vjezdu do boxů a výjezdu z nich.
Aha, cize aj keby ho prezuli a natankovali za minutu, tak dve minuty tam este musi stat, aby splnil minimalnu dobu pitstopu. Tak?
Stale viac superov ako mal realne Alonso v Le Mans, kde to bol len jeden super vzhladom na auto.
Tak Alo vyhrál Le Mans 2x, ale i Daytonu. To víš, Alo nechodí jezdit proti amatérům
No co bereš za profesionály, protože tam jezdí borci, co se nedostali do WEC programů
Dík. Tak to tady hlídejte, já se večer podívám, jak to dopadlo .
Pepův tým momentálně druhý se ztrátou jedné minuty.
chápu to taky, tak
Verstappen vypadá, že si to v klidu pohlídá sám a ještě si stihne dát i jedno kolu na simulátoru
Áno kvôli bezpečnosti a pretože nie každá tankovacia pištoľ tankuje isto rýchlo. Keďže sú tam aj menšie tímy, tak tankovacie zariadenia zabezpečuje okruh. A je ich menej ako garáži, preto nepituju ani všetci naraz. A tie okruhové tankovacie zariadenia nemajú istý prietok. Vyriešili to lacnejšou variantou a proste zaviedli minimálny čas boxu.
Alonso vyhral Le Mans v aute, ktore superilo presne proti jednemu dalsiemu autu a o rok to vyhrali aj bez neho s Hartleym. Fakt nadludsky vykon.
Však vyhral v toyote proti ktorej stál súkromný glickenhaus s 1/10 rozpočtom. Alonso vyhral sám proti sebe Xddd.