Pepa momentálně druhý. Držte palce.
Koukám jedním okem, ale pořád druhý a už je konec, ne? Moc se v tom nevyznám.
Ty máš králičí farmu, ne ? Už jsem se nekoukala, neznám systém těchhle soutěží. Nejede každou část kvalifikace jiný člen posádky?
Pepa s Výbohem a Waszkem si vyjeli páté místo.
V globusu měli akci na Radegasty a za ušetřené peníze jsem si koupil králíka, když se venku ochladilo a při pečení se dá doma vydržet.
Už mi bílkoviny chyběly.
Tak na bílkoviny (i vitamíny) jsou ty Radegasty, ne ? Ale neodbýváš se, to je správné. Zima bude dlouhá a co sníme, to nám už nikdo nevezme
.
Radegast je dobrý hlavně na trávicí ústrojí, aby jsme prošli emisemi podle nařízení EU.
Kolik vás na to bude?
No neděle toho králíka nejspíše zvládnu sám a bůček se bude hodit do tanečních na svačinu.
Pošli recept, vyzerá to super. Radegast mám, prípadne doplním Bernarda. Poháre mi už zapadli prachom.
Vidím, že jsi skutečný pivní labužník.
Taky mám rád kvalitní pivní doplňky.
Já vlastní recept nemám. Nakouknu na internet pro základní informace a protože moc nesolím, tak dávám větší důraz na kořenící bylinky. Místo Magi nasypu trochu více libečku a majoránky. Hlavní důraz dávám na kvalitní suroviny a nesnažím se pečení urychlit. Tentokrát jsem boky pekáče obložil asi dvoucentimetrovým bůčkem, tak jsem zvědavý na výsledek až ho ochutnám. Včera jsem se totiž s ochutnávkou zaměřil pouze na králíčí stehýnka.
Byla to šílenost, ale ten tým to potřeboval, už asi 4 oola hrajou tak, že obrana si dělá co chce, teď se snad vzpamatují
Max je rýchlejší v polovici Q o 24s, teraz iba o 17s ale aj tak
Dost traffic chytil na konci kola. Ale aspon budu preteky zaujimave.
Jj chytil, ale tka 3 je okej
Max ztratil 3s na prvního?
Já to nesleduji, ale Nordák by měl lepe informovat tady. Takže vedl o 24 vteřin a nakonec dostal 3?
Taky se nedívám, ani nevím kde. Jen na tw přišlo info že ztratil přes 3s.