Sportovní neděle

Pepa momentálně druhý. Držte palce.

Koukám jedním okem, ale pořád druhý a už je konec, ne? Moc se v tom nevyznám.

1 Like

Právě končí Q3.
Ale jede někdo jiný.
Taky druhým okem sleduji jiného krále/íka.

1 Like

Ty máš králičí farmu, ne :smile: ? Už jsem se nekoukala, neznám systém těchhle soutěží. Nejede každou část kvalifikace jiný člen posádky?

2 Likes

Pepa s Výbohem a Waszkem si vyjeli páté místo.
V globusu měli akci na Radegasty a za ušetřené peníze jsem si koupil králíka, když se venku ochladilo a při pečení se dá doma vydržet.
Už mi bílkoviny chyběly. :smile:

Tak na bílkoviny (i vitamíny) jsou ty Radegasty, ne :smile: ? Ale neodbýváš se, to je správné. Zima bude dlouhá a co sníme, to nám už nikdo nevezme :smile: .

1 Like

Radegast je dobrý hlavně na trávicí ústrojí, aby jsme prošli emisemi podle nařízení EU. :grin:

2 Likes

Dílo dokončeno. :upside_down_face:

1 Like

Kolik vás na to bude?

No neděle toho králíka nejspíše zvládnu sám a bůček se bude hodit do tanečních na svačinu. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Tak co to jako je? :sweat_smile: @HellHogr

1 Like

Pošli recept, vyzerá to super.:yum: Radegast mám, prípadne doplním Bernarda. Poháre mi už zapadli prachom.

2 Likes

Vidím, že jsi skutečný pivní labužník. :beer: :+1:
Taky mám rád kvalitní pivní doplňky.

Já vlastní recept nemám. Nakouknu na internet pro základní informace a protože moc nesolím, tak dávám větší důraz na kořenící bylinky. Místo Magi nasypu trochu více libečku a majoránky. Hlavní důraz dávám na kvalitní suroviny a nesnažím se pečení urychlit. Tentokrát jsem boky pekáče obložil asi dvoucentimetrovým bůčkem, tak jsem zvědavý na výsledek až ho ochutnám. Včera jsem se totiž s ochutnávkou zaměřil pouze na králíčí stehýnka.

2 Likes

Byla to šílenost, ale ten tým to potřeboval, už asi 4 oola hrajou tak, že obrana si dělá co chce, teď se snad vzpamatují

1 Like

Max je rýchlejší v polovici Q o 24s, teraz iba o 17s ale aj tak
1000005845

Dost traffic chytil na konci kola. Ale aspon budu preteky zaujimave.

Jj chytil, ale tka 3 je okej

Max ztratil 3s na prvního? :thinking:

1 Like

Já to nesleduji, ale Nordák by měl lepe informovat tady. Takže vedl o 24 vteřin a nakonec dostal 3? :smiley:

Taky se nedívám, ani nevím kde. Jen na tw přišlo info že ztratil přes 3s.