Sportovní neděle

Za stanka iba 2 trestné. Okej za dunne 2 ešte pochopím ale opakovane??? A hentak závažné a nedbalostne. Aspoň 5b a mal by race ban cez trestné body.

1 Like

Ham dostane za chybu ještě před závodem -5 míst.
Tyhle rakety jsou taky za 5, a ještě do sprintu. :slight_smile: :smiley:

to je škoda komentovat, Hamův trest je ok. Linbladův “trest” je joke

1 Like

Pohoda. :sunglasses::trophy::trophy:

1 Like

A koukal si na Vueltu? :upside_down_face:

1 Like

Tak tihle blázni narušovali Vueltu skoro po celou dobu.
Škoda.

2 Likes

A argument?
Je snad pro Palestince cyklistika málo EKO? :stuck_out_tongue_winking_eye:

No jo, ale ta ostuda! Vyloučili vám ředitele :smile: !

1 Like

Asi méně EKO než F1 no. :smiley:

Ve volném čase lidi nenapadne nic lepšího než jezdit protestovat na sportovní závody a skákat pod kola. To jsou ty 4 denní pracovní týdny.

Já dnes hrál pinčus od jedenácti a myslím, že bych teď trpěl méně, kdyby mě přejel celý peloton Závodu mírů. :grin:

To v každém případě. :grin:

Ako to, že si hral pinčes v nedeľu, keď ho máš hrať vždy v piatok? :upside_down_face:

1 Like

Dvě holky byly na dovolené, tak jsme si radosti přesunuli na dnešek, aby jsme neměli velký absťák. :ping_pong:

1 Like

Tak Kimi asi dostane ďalší Mercedes PR tréning https://x.com/t8fos1/status/1967245307214987775?t=rEq7r2KoPC6O5f7S9YpRoQ&s=19

2 Likes

První co mě napadlo, když jsem to viděl, tak “blijící smajlík”

Kouká někdo na Duplantise? Potřebuju odejít, ale nemůžu se odtrhnout. Je to ďábel, už to tam mohlo být!

Duplantis tam nemá, co dělat. Kde všichni končí, tak on začíná. On je absolutní monstrum a atletickej král. Má štěstí, že není v F1. Už by mu dávali o 1m kratší tyč a 1/2 rozeběhu.

1 Like

Tak teď, schválně…

Jo!!! Je to tam! Tak to beru zpátky, není to ďábel, je to Bůh!!!

1 Like