Sportovní neděle

Toprak 14:00 zacina zavod

su to sice dvojtonove auta ale je to okruh a prsi a van Gisbergen je vpredu

a samozrejme big ol’ V8

Takové pěkné auto, tak mě zajímá co na to máš za ochranu laku? PPF fólie, keramickou ochranu. Případně jestli i nějaký keramický sealent ochranu na kola? Díky a ať se daří šéfe, snad to bude lepší :slight_smile:

https://www.motorsport.com/nascar-cup/news/why-shane-van-gisbergen-sought-max-verstappens-advice-before-dominant-nascar-win/10733411/

1 Like

Jo takhle, ten model to je ten Leon Competición nebo ta Cupra Velocidad? Na tom jsou 19´ kola? Tak to pak chápu, to jo, jestli už to bylo v takovém stavu. To mě vždycky dokáže dojímat, jak s tím pěknějším sportovnějším autem, může někdo jezdit do kartáčů - být k tomu tak nešetrný a zbytečně snižovat tu hodnotu auta. Známý si koupil Caymana v krásné jet černé metalické barvě. Dřív měl staršího superba a byl zvyklý jezdit do nějaké automatické myčky, protože je líný to čistit šetrně - ručně. Říkal jsem mu at s tím skoro nejezdí, dokud nemá ochranu na lak prozatím. Borec to vzal samozřejmě, do kartáčů a ještě bez té folie, ani žádný vosk. No mazec no, až to člověka aj bolelo :smiley:

Jinak ještě doplněk k tomu voskování, správně se to má voskovat nejlépe když právě nesvítí slunko, auto je studené a teplota je pod 20 stupňů. Lépe se ti to daří potom roztírat, rozleštit a neusychá to tak rychle na tom rozpáleném laku. Osobně používám Fusso Coat a ten když sem natíral na slunku při dnešních teplotách, tak se mi to nedělalo vůbec dobře

2 Likes

Tak to je hodně ošklivé, jestli sám prodejce to dává do kartáčů, no to je síla teda.

To rozhodně, se nedivím. Obecně no kvalita v automotive těch materiálů (plastů, kůže) je dnes úplně jinde pod úrovní, co bylo dříve. Osobně ale, kůži bych si asi nikdy nezval do interiéru, v létě jedeš v kraťasech a krásně se potíš, v zimě zase studené jak psí čumák, než to zahřeješ + to vyžaduje větší péči jak normální výbava.

Tak to máš bezva, já to garážované nemám, takže se musím řídit počasím co přijde.

Těžko se to popisuje, jak je to super, tak ti tady hodím popis ze stránky :smiley:

Který používáš od toho Finesse? Ten Graphene? Jinak Auto Finesse je absolutní top, mám od nich několik přípravků a ta kvalita je jedinečná. Mám od nich šampon, pěnu, iron out, verso čistič, oživovač plastů trim, sprej crystal na skla + vysoušecí ručník, kterým to člověk tak lehce vysuší do sucha, až je to zábava :innocent:

4 Likes

Tak tohle vážně obdivuju, to je pravá láska.
Já jsem strašný lempl.

specialne lakovania na Velku Cenu v Mugelle

1 Like
1 Like

Jezdí Verstappen?

nie, on len testoval ak si zachytil

Quartararovi sa dnes pri pade v druhom treningu vyklbilo rameno. Doktor mu ho na mieste napravil, Fabio isiel do garaze a o par minut bol znova na trati a vylepsoval svoj cas.
V MotoGP je prvy a druhy trening cas, kedy sa rozhoduje o najrychlejsej desiatke, ktora automaticky postupuje do druhej casti kvalifikacie, takze je klucove zajazdit top 10 cas uz v prvy den vikendu. Quartararo po niekolkych bolestivych kolach skoncil piaty s 0.311s stratou na prveho.

napravenie ramena:
https://www.reddit.com/r/motogp/comments/1lg3vw1/trackside_medic_pops_quartararos_shoulder_back_in/

El Diablo:
https://x.com/MotoGP/status/1936091752860942556

1 Like
2 Likes

20 minut do cíle. vede Kubica.
Vysílá Eurosport.

Marc si připsal 93 win v kariéře a dominatně vede MS. Letos to vypadá na tvoji dvojitou radost v MotoGP s Marcem a F1 s Oscarem😊

3 Likes

Tak to velká gratulace. :+1:

1 Like

2025 IMSA Sahlen’s Six Hours of the Glen | Race | WeatherTech Championship | Watkins Glen, New York

1 Like

Marquez sa pripojil k Hamiltonovi ako jedini dvaja zavodnici v historii so 100 pole positions.

o aky zavod islo? ci to bola repriza Le Mans?