Sportovní neděle

Staněk se bude propadat, ty gumy mu nějak nesedí.

To ani jeho tymovýmu kolegovi, co jel po druhé do boxů a proto teď máme taky SC

Kolo před cílem vyjel SC kvůli vozu v kačírku. Zdá se, že komisaři si chtějí zopakovat rok 2021. Arvid měl náskok asi 3,5 vteřiny.

V pytli závod :roll_eyes:

SC vyjel zcela zbytečně. Stačil VSC.

Ten jejich monopost žere pneu úplně neuvěřitelně

Ani Ti nebudu hlásit jak jsem na Arvida dohlížel. :slightly_smiling_face:

Co závod, tak gumy v háji.

Závod skončil za SC.
Skandál.

… néééé, to by si nemohli dovolit :face_with_hand_over_mouth:

Dík, já věděla, že je na Tebe spoleh :smile: ! Poslední dvě kola za SC jsem viděla, to mi musí stačit… Co bylo se Staňkem?

Romanovi odešly gumy. Zase se propadal kousek před cílem.
Arvid měl celý závod jasnou převahu. Hezky jeli Dunne a Mini.

Dík za info. Dunne je myslím vyšetřovaný za jízdou pod YF, ne? Potřeboval by hodně zklidnit. A Romana moc ani nekomentuju, nechci mu křivdit. Gumy asi můžou odejít a nedá se s tím moc dělat, zvlášť, jestli měl s nimi problém i Fornaroli :woman_shrugging:.

Roman jezdí skvěle, ale jeho vůz není zrovna nejlepší. Jinak Roman kopíroval rychlost Montyho. Přezouvali ve stejném kole a oboum začaly odcházet gumy přibližně ve stejný čas.

No nevím. Fornaroli, první rok v F2 ve stejném voze má 66 bodů a Roman jich má 12, jezdí tam třetí rok. Smůla dokáže být mocný faktor, ale existuje hranice, kdy už se na ni nelze moc ohlížet. Příštím závodem se F2 překlopí do druhé poloviny sezóny.

Podle sponzorských peněz se jezdcům připravují vozy. Když nedáš dost šušňů, tak nedostaneš kvalitně připravený vůz.

Hm. Znáš to - důvod pro vítězství je jeden, jezdec (+auto, tým atd.) musí být lepší než ostatní. Důvodů pro porážku jsou desítky…

Jak Romal lepí prachy na F2 jsou známé. Dokonce natolik, že jsme udiveni nad jeho pokračováním.
Sám loni prohlásil, že v F2 končí.

Pre zaujímavosť. Pozrite si pocet zapasov :sunglasses: body viac menej rovnake vsetci… McJesus Goat :fist:

Však to je nejlepší hokejista všech dob.
To, co předvádí, ten jeho skill s pukem, ta neuvěřitelná rychlost… To nemá v dějinách hokeje obdoby. GOAT