Sportovní neděle

Díky, bylo potřeba využít všechny moje spineless metody - prakticky jsem z toho udělal nejočekávanější match na tom kanále skrze moje vymluvy, že mi nejde poslat challenge, že se řídím metodou ‘Always into the middle’ atd… .ale všechno prozradit nemužu. :laughing:

Nicméně hned po zahájení mě zatlačila asi tak jako Alonso Yukiho na konci závodu v Imole. xdd Odhodil jsem veškerý “habits” (Aman by mě zabanoval za to na mem levelu xd) a zahral jsem podle doporučení Hikarua ’Accelerated Dragon’ → nakonec jsem musel zatáhnout skoro všechny svoje figury, ale Charlie se ten utok začal rozplývat, takže jsem jí nakonec utahal. Nebyla to moje nejlepší hra, ale jsem na to hrdý. WFM neporazíš každý den. :face_holding_back_tears::sweat_smile:

1 Like

Amici jsou nervozni, dostanou vyprask.

chrome_JfBx30BQz2

Tak si to švihnem se Švédama no. :smiley:

Dnes zasloužená prohra. Když chceš porazit USA, tak jim nesmíš dát 10 přesilovek.

1 Like

jj, v takový skupině nesmíš zavahat prostě, ale prý zebry nadržovaly amíkum.

Tolik vylouceni, co to melo byt :sweat_smile:

No nic, zvu vas do Tematu:

1 Like

To je na trestní oznámení.

Já ve čtvrtek… :sunglasses:

Radšej už netipuj.

Proc, prohrali pac jsem nekoukal treti tretinu :sweat_smile: to mlaceni rukavicemi po hlavach se nedalo vydrzet…

Právě začíná F3.

Začíná hlavní závod F2.

Jj, koukám. 151515

Jak tipuješ Broučka?

No nejvýš, to je jasné :smile: ! Ale vážně si myslím, že jakékoli zlepšení by bylo fajn, pódium max. Zkoukla jsem záznam ze včerejška a tu pentli si zasloužil, tak si snad dá větší pozor.

Já se k záznamu ještě nedostal. Hlavně aby dojel, každý bodík je hodně důležitý.

No ty vole! 151515

1 Like

10 aut v první zatáčce.

Alex Dunn jel jak hovado už v Q, kde vytlačil soupeře do zdi, teď udělal to stejný